Oyunlarda düşük FPS ve kasma sorunu

Metehanb

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda entegre grafik ve Nvidia ekran kartı var. 2-3 senedir bilgisayarımda bir kasma var, tüm oyunlar zevk vermez halde. Mesela LoL oynarken 30 FPS civarında alıyorum. Eskiden 2-3 katı FPS alırdım. Oyunu entegre grafik ve Nvidia ile de çalıştırsam hiçbir fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir laptop'u açıp değiştirmeyi denedim. Fakat montaj işlerinden anlamadığım için tam oturtamadım ve elimde bir avuç vida kalmıştı. :) O günden bu güne hiç laptop açmadım.

Bir bilgisayarcıya değiştirtmenizi öneririm. Termal macunu değiştirmeniz soğutma konusunda olumlu bir yarar sağlayacaktır. Ayrıca fanların temizlenmesi de.

Isınma azalacağından performans da artacaktır.
Ama benim anlamadığım şey şu. Ekran kartı tam güç alsa bile eskiye oranla 10da1 performans veriyor. Termal macunu değiştirsem 10 kat performans vermez heralde.

Ama benim anlamadığım şey şu. Ekran kartı tam güç alsa bile eskiye oranla 10da1 performans veriyor. Termal macunu değiştirsem 10 kat performans vermez heralde.
Güzel kardeşim, ben müneccim değilim, bilgisayarının 10 kat hızlanacağını da söylemiyorum.
Bilgisayarlar eskidikçe yavaşlar, ben sana bu zamana bağlı olarak yavaşlamanın çözümünü söylüyorum. Format da attırabilirsin.
Isınma azalacağından performans da artacaktır.
Termal macunu değiştirip fanları temizlemen bunun için.

Merhabalar, ekran kartınızın sürücüsünü kurdunuz mu?
Masaüstü>Bilgisayar>Sağ Tık>Yönet>Aygıt yöneticisi>Görüntü bağdaştırıcıları
Orada yazanı bana söyleme şansınız varsa bir yazabilir misiniz?
Size Zahmet..

Dosya Ekleri

• 111aatech.jpg
    111aatech.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 86
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı