Birkaç gün önce GTA V oynarken yaşadım bu sorunu oynarken oyun bir anda takılı kaldı dondu ondan sonra hangi oyunu açsam aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı driverini sildim yükledim Max yükte 59 derece görüyorum.
Bilgisayarcılar bu tarz eski ekran kartları ile uğraşacağını sanmam, kendin ekran kartı fırınlama yöntemini kullanabilirsin. İnternette birçok kaynağı mevcut. (yapacağınız işlemlerden sorumlu değilim)
Hocam ekran kartı normal bilgisayar ekranını gösteriyor sadece oyun oynatmıyor kart bozulsa bir sıkıntı olmaz eski kartım duruyor fırınlama yaparsam VRAM olayı düzelme ihtimali var mı?
Bilgisayarcılar bu tarz eski ekran kartları ile uğraşacağını sanmam, kendin ekran kartı fırınlama yöntemini kullanabilirsin. İnternette birçok kaynağı mevcut. (yapacağınız işlemlerden sorumlu değilim)
Birkaç gün önce GTA V oynarken yaşadım bu sorunu oynarken oyun bir anda takılı kaldı dondu ondan sonra hangi oyunu açsam aynı sorunu yaşıyorum ekran kartı driverini sildim yükledim Max yükte 59 derece görüyorum.
Ekran kartı problemi evet , VRAM sorunu olabilir. Ekran kartı çalışıyor fakat video RAM kapasitesi çok düşük (VRAM sorununa işarettir) , o yüzden görüntüyü veremiyor. Garanti dahilinde ise garantiye gönderin değilse bir bilgisayarcıya gösterin
Ekran kartı problemi evet, VRAM sorunu olabilir. Ekran kartı çalışıyor fakat video RAM kapasitesi çok düşük (VRAM sorununa işarettir), o yüzden görüntüyü veremiyor. Garanti dahilinde ise garantiye gönderin değilse bir bilgisayarcıya gösterin.
Bilgisayarcılar bu tarz eski ekran kartları ile uğraşacağını sanmam, kendin ekran kartı fırınlama yöntemini kullanabilirsin. İnternette bir çok kaynağı mevcut. (Yapacağınız işlemlerden sorumlu değilim)
Hocam ekran kartı normal bilgisayar ekranını gösteriyor sadece oyun oynatmıyor kart bozulsa bir sıkıntı olmaz eski kartım duruyor fırınlama yaparsam VRAM olayı düzelme ihtimali var mı?
Eski nesil AMD ekran kartlarında VRAM lehimleri sağlam olmuyor uzun süre bu lehimler soğuyup tekrar ısınarak yoruluyor ve atıyor , sorunu çözmenize sevindim