Oyunlarda FPS ölçen program nedir?

Ben özellikle san bu videoyu iletmiştim. Adımları birebir izlersen kökten bütün soruların yanıtlanmış olur. hemen kullanmaya da başlaya bilirsin :)
İkici kere belirtmenize gerek yok. Farklı bir program bu istediğim gibi durmuyor. Siz aynı ayarlar var diyorsunuz ben aynı ayarları istemiyorum. Resimde gibi düzenli ve grafikli istiyorum. Atığınız videoyu izledim aradığım bu değil.
Resimdeki MSI Afterburner değil zaten. FPS monitor adında bir uygulama.
Wep sitesine girdim biraz farklı duruyor ama indiriyorum. Aynısı olmasada istediklerim var gibi duruyor. Belkide sadece sitede fark tasarım gösteriyordur.
 
Oyun içi değerleri görüntülemek için Afterburner yükledikten sonra AIDA 64'e ihtiyaç yok demek istedim. Rivaturner yeterli. Bu program ile ister rakamlar ile ister grafikler ile değerleri takip etmek mümkün.
 
Wep sitesine girdim biraz farklı duruyor ama indiriyorum. Aynısı olmasa da istediklerim var gibi duruyor. Belkide sadece sitede fark tasarım gösteriyordur.

İstedikleriniz nedir hocam? Attığınız ekran görüntüsündeki bütün değerleri MSI Afterburner ile de gösterebiliriz.
 
Niye herkes şu olur mu bu olur mu diyor anlamıyorum. Aradığım program bu ve tasarımsal olarak daha çok sevdim. Bir çok kişide Testlerde bu yazılımı kullanıyor. Arkayı siyahlandırması ve kalp ritmi gibi grafik var ve yerleşim biçimi hoşuma gittiğinden. Ayrıca CPU Clock(Mhz) nedense AfterBurnerde yok.

Siz işini görür gibi bakıyorsunuz evet görür ama ben bunu istiyorum. Herşeyi herkes bilmek zorunda gibi davranmasına gerek yok.
 
Bir konu açmışsın, insanlar öneride bulunuyor. Önerileri değerlendirmek veya sana uyanı seçmek yapman gereken şey. Bir şekilde yardımcı olmak isteyen kişilere, laf atmaktansa yardımları değerlendir. Ayrıca Afterburner içinde CPU Clock da var.
 
Bir konu açmışsın, insanlar öneride bulunuyor. Önerileri değerlendirmek veya sana uyanı seçmek yapman gereken şey. Bir şekilde yardımcı olmak isteyen kişilere, laf atmaktansa yardımları değerlendir. Ayrıca Afterburner içinde CPU Clock da var.
Gereksiz cevap veriyorsun. Zaten bildiğim şeyleri tekrar dinleyeme ihtiyacım yok. Sorduğum soru belli cevabı bilmiyorsan sus arkadaşım. Şu bu ne diye zamanımı çalışıyorsun. Bende Afterburner uygulamasında heralde bir yeri açmadım sanıp kurcalıyorum senin yüzünden. Konuyu düzgün okumayıp kafanda heralde şu lazım bu adama diye kurmuşsun. Zaten sadece ölçüm istesem, onu sorarım! Resim gösterip, bu programı bilen var mı demem? Bilmiyorsun ve sadece zorluyorsun.

Arkadaş aynı yorumu ikinci kere etiketliyor. Zaten bunu istemediğimi defalarca belirtim. Lütfen konu dışı yorum yazmaya devam etmeyin.

Ayrıca son sürümde CPU Clock yok. Sorun yaşayanlar var nasıl ekleneceğine dahil çözümler var. Bir zahmet araştır konuş. Belki donanımdan donanıma değişiyor ama bendeki son sürümde böyle.
Link, Link buna benzer çok şikayet var.

Cem bey heralde sizi anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Sen bayağı biliyorsun sahiden. Kafamda bir şey kurmam mı gerekiyor? Aynı işlevi aynı görsellik içinde sunan program var.

MSI afterburner.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bayağı biliyorsun sahiden. Kafamda bir şey kurmam mı gerekiyor? Aynı işlevi aynı görsellik içinde sunan program var.

Eki Görüntüle 1275234
Evet biliyorum. Forumları editörleri okuyorum. Senin gibi kendi bilgisayarımda oldu herkeste olacak demiyorum. Herkeste böyle değil neden anlamıyorsun? Sormadığım bi sorunun cevabını istemiyorum. Kaynaklar sorunlar attım binlercesi var hala yazıyorsun. Hadsiz filan haddimi sen öğretecek değilsin. Yardım etme amacın umrumda değil. Benzeri bir ayar yapıp hala bilmiyorum değil biliyorum demeye çalışıyorsun. Gerekenleri yaptım forum kurallarını böylelikle öğrenmiş olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı