Oyunlarda GPU Kullanımı Düşüklüğü

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyuna girdiğim zaman GPU %99'da iken çok akıcı oynuyorum. GPU ısısı 70 80'lerde %70 %60 arası değişip yükseliyor. O düşüşlerde de tabii ki kasma yaşıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tam anlıyamadım. Şimdi %99 olan GPU kullanımı ise gayet normal hepsini kullanıyor demektir, bunun düşmesi sana pek bir zarar sağlamaz, oyuna göre o kendini ayarlar. Isı konusunda da %70 gayet ideal GPU için. %80 olması da çok kötü bir durum değil. Seni fazla etkilememesi gerekiyor. Tam soruyu anlayamadım galiba ben?

GPU %70 %60 a düştüğü zaman, anlık FPS giriyor. Ve oyuna girmeden önce 3.40 GHZ işlemci hızı alır iken, oyuna girdiğimde 2.49 GHZ sabit alıyorum.

Bu sorun ne zamandır devam ediyor? Isı değeri %99ları görüyormu? Yani %99 dediğiniz ısı değeri mi ?
Hayır ekran kartı kullanımı. Isı değerleri 70° üzerine çıkmıyor. İşlemci de 80° üzerine çıkmıyor. GPU %99 akıcı güzel oyun performansı veriyor. Ara ara %70 %60 a düşüp kasma yaşatıyor. Isı değerlerinde yükseklik yok.

Son düzenleme:
[Çözüm] Laptopta oyun oynarken FPS düşmesi birde bunu denermisiniz. Yani şu sorunda olabilir işlemcin hızlı çalışıyor ilk başta. Daha sonra ısındığı için otomatik kendini düşürüyor. Buda ısınmayı düşürür doğal olarak. Bunuda bi deneyin sorunu çözücez inşallah bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…