Oyunlarda GPU Kullanımı Düşüklüğü

Bulamadığınız sürücüler için Aygıt Sürücüleri bölümünden konu açıp sorabilirsiniz. Ayrıca sorununuz içinse format atmanız şart duruyor.
Sizce, bu sorunuma care olacak mı ?
Dizüstü bilgisayarın bakımını yapın. (Termal macun, Toz temizleme v.b)

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşın. (CPU/GPU ve Bellek kullanım ve Isı değerleri)
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat

Aida64 HTML raporunu oluşturun. Raporu Mediafire üzerinden paylaşın.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Raporu sizinle nasıl paylaşacağım ?

Sürücü bulucu kullananlara yardımım yoktur. O yüzden format atana kadar sen devam edersin Hasan. Tabi istersen.
Çok kötü birşey yapmış gibi hissettim kendimi.
Sorunu bir nebze çözdüğümü düşünüyorum. ThrottleStop programı ile. En yüksek ayara çektiğim zaman ısı 98 99 dereceyi gördü. O yüzden 3.1 3.0 dereceye sabitlemeyi düşünüyorum. Ama şöyle bir problem var, bunu bilgisayar açılıp kapandıktan sonra yapmam gerekiyor ve bilgisayar bir süre 2.50 GHZ'de çalışıyor. Ancak kendi kendine 3.50 GHZ'e çıkmasını bekliyorum ve kendi kendine çıktığı zaman sabitleme işlemi yapabiliyorum.

Sürücü bulucu programlar virüs gibidir. Yanlış sürücü kurarak mavi ekran gibi sorunları beraberinde getiriyor. %90 ihtimal bu program yüzünden oluyor sorununuz.
:) O zaman bana driverları nereden kuracağım hakkında bilgi verin. Dosyaları indireyim, formatı vereyim benim güzel kızıma.

Format attınız mı ?
:) O zaman bana driverları nereden kuracağım hakkında bilgi verin. Dosyaları indireyim, formatı vereyim benim güzel kızıma.
Ekran kartı için AMD ise AMD'nin sitesinden, Nvidia ise Nvidia sitesinden. Windows' un bulamadığı sürücüler içinse donanım kimliklerini paylaşırsınız. @Murat5038 hocamız bu konuda benden kat ve kat daha iyi :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00