Oyun Oyunlarda GPU yerine CPU neden ısınır?

Bir ayar önermedim. En azından V-Sync falan kapalıysa açın. Efektleri falan kısabilirsiniz. Bildirimler bolca efekt kullanıyor. Veya bildirimleri de azaltabilirsiniz. Mesela arada gelen eğitici bildirimler gereksiz olabiliyor. Ayrıca istiyorsanız tüm arayüzü kapatabiliyorsanız kapatın ve test edin.

Oyunu orijinal almanızı öneririm. Veya biraz araştırıp güncel bir korsan versiyonunu deneyin. Eğer sorun düzeliyorsa lütfen emek hırsızlığı yapmayarak oyunu satın alın. Amazon Prime falan dağıtmıştı ve çok iyi indirimler de oluyor.

Oyun yüksek ayarlarda oynuyorum kasmıyor ama CPU ısınıyor. Birde Steam oyunu değil. Crack oyunu. Oyun kendi wi-fi ağı oluşturup kullanıyor diye duydum. Bende wifi kullanıyorum etkisi olur mu acaba ?

Teşekkür ederim. Kasma yaşamadım fakat CPU 80 derecelere çıkıyor. Cpu Yakmama ihtimaline karşı tedbir almak istiyorum. Önerdiğiniz ayarları deneyeceğim.

İşlemci 3 nesil i7 kullansam yinede yaparmı ? Örneğin 3. Nesil i5 kullanıyorum yine 3. Nesil i7 3770 gibi ?

Diğer sorularına cevap veremem ama İ7 3770 ile yapmaz.

Ama çok pahalıya sarabiliyorlar. i7 2600 de bakabilirsin.

Darboğaz olan bir donanımım var ise bilgili bir arkadaşın beni yönlendirmesi maksadıyla yazdım. İlgili arkadaşların beni aydınlatması ile işlemcim kaynaklı darboğaz olduğuna kanaat getirdim.

Pazarlık yaparak düşürebilirsin. Paran varsa problem yok. Anakartın nedir?
Turbox B75 H61C Ddr3 1600 mhz

Bir ayar önermedim. En azından V-Sync falan kapalıysa açın. Efektleri falan kısabilirsiniz. Bildirimler bolca efekt kullanıyor. Veya bildirimleri de azaltabilirsiniz. Mesela arada gelen eğitici bildirimler gereksiz olabiliyor. Ayrıca istiyorsanız tüm arayüzü kapatabiliyorsanız kapatın ve test edin.

Oyunu orijinal almanızı öneririm. Veya biraz araştırıp güncel bir korsan versiyonunu deneyin. Eğer sorun düzeliyorsa lütfen emek hırsızlığı yapmayarak oyunu satın alın. Amazon Prime falan dağıtmıştı ve çok iyi indirimler de oluyor.
Teşekkürler

Darboğaz olan bir donanımım var ise bilgili bir arkadaşın beni yönlendirmesi maksadıyla yazdım. İlgili arkadaşların beni aydınlatması ile işlemcim kaynaklı darboğaz olduğuna kanaat getirdim.

Turbox B75 H61C Ddr3 1600 mhz

Teşekkürler

Anakartın berbat. Değiştirmemi tavsiye ediyorum.

XFX Rx 580 8 GB 256 bit

Etkiler mi o kadar

Sorun anakartta olabilir. B75 ile H61 farklı zaten ordan bir kafayı yersin :D. Değiştirilmek H61 veya B75 alın daha iyi olur. Bir bakmışsınız sistem açılmıyor. Bende mesela H61 M K anakarta var kullanıyorum. Bu modele bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı