Oyunlarda grafik elle mi yapılıyor?

Peki Unity'de hazır asset var mı? Veya Unity'de grafik çizilebiliyor mu?

Model yapımı için genelde Blender gibi programlar kullanılıyor. Fakat harita modellemek için Unity kullanılabilir. Grafik çizmek derken ne demek istediğinizi anlamadım.

Hayır değil, Adobe illustator programı ile çizebilirsiniz. Aslında paint ile bile yapılabilir.
Birisi Adobe Photoshop önermişti, mantıklı mı?
Belli bir çizim yeteneğiniz olması şart. Pixelart çalışacaksanız işiniz zor. Düz 2D çizmek daha kolay.
Pixelart düşünmüyorum hocam. Çizim yeteneğimi de geliştirmek için çaba göstereceğim.
Son olarak 2D oyun yapmak için tek monitör yeterli mi yoksa 2. monitör gerekir mi?

Birisi Adobe Photoshop önermişti, mantıklı mı?

Photoshop ile de olur fakat işinizi zorlaştırırsınız, önerim illustator bunun gibi işler için yapılmış bir program.
Pixelart düşünmüyorum hocam. Çizim yeteneğimi de geliştirmek için çaba göstereceğim.
Son olarak 2D oyun yapmak için tek monitör yeterli mi yoksa 2. monitör gerekir mi?

İki monitör şartı yok, sadece daha da kolaylaştırır ikinci monitör. Zorunlu değil olmasa da olur bir şey.

Photoshop ile de olur fakat işinizi zorlaştırırsınız, önerim illustator bunun gibi işler için yapılmış bir program.

İki monitör şartı yok, sadece daha da kolaylaştırır ikinci monitör. Zorunlu değil olmasa da olur bir şey.
Hocam hazırda var da sadece dönüştürücü almam gerekiyor. Eğer önerirseniz alırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı