Oyunlarda grafik elle mi yapılıyor?

Şu işe yarar, mesela sağ tarafta kod yazarken sol tarafta başka bir şey yapabilirsiniz (çizim, harita dizaynı vs.)
Hocam 3. defa son olarak şey soracağım, monitörün 1080P olması yani 4K olmaması sorun yaşatır mı? 2 monitörüm de 1080P ama tahminimce oyun yapımcıları genelde 4K gibi yüksek donanımlarla oyun yapıyor. 4K monitörü olan ile benim aramda fark olur mu?

Hocam 3. defa son olarak şey soracağım, monitörün 1080P olması yani 4K olmaması sorun yaşatır mı? 2 monitörüm de 1080P ama tahminimce oyun yapımcıları genelde 4K gibi yüksek donanımlarla oyun yapıyor. 4K monitörü olan ile benim aramda fark olur mu?
2D çalışacaksanız zaten 1080P yeterli olur. Sen en iyisi oyun yapımı ile ilgili bir konu aç beni etiketle güzelinden açıklığa kavuşturalım sorularını.

Hocam 3. defa son olarak şey soracağım, monitörün 1080p olması yani 4K olmaması sorun yaşatır mı? 2 monitörüm de 1080p ama tahminimce oyun yapımcıları genelde 4K gibi yüksek donanımlarla oyun yapıyor. 4K monitörü olan ile benim aramda fark olur mu?

Siz oyunu 1080p monitörde yapsanız bile 4K olarak render alabilirsiniz oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı