Oyunlarda Grafiklerin Bozulup Parlaması

CmonDarling

Kilopat
Katılım
19 Temmuz 2015
Mesajlar
510
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önceden de başka oyunlarda nadiren olan bir şey biraz önce CoD Warzone’da başıma geldi. Acele telefondan çektim. Çim olan bölgelerde grafiklerde inanılmaz bir şekilde ekranı kaplayan beyaz bir ışık oldu. Maçın başlarında yoktu ve sonlara doğru oldu. Yere baktığımda attığım fotoğraftaki gibi oluyor ve azıcık morda olsa görebildim. Bu olay neden kaynaklanıyor? Çözümü nedir? Sistemim: Ryzen 5 2600, RX 580 8 GB OC, 16 RAM XMP kapalı, Game Boost kapalı. CPU 41, GPU 60 derece.

F8605EA1-FAAC-44A1-95E6-4AEB5F556F03.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden de başka oyunlarda nadiren olan bir şey biraz önce CoD Warzone'da başıma geldi. Acele telefondan çektim. Çim olan bölgelerde grafiklerde inanılmaz bir şekilde ekranı kaplayan beyaz bir ışık oldu. Maçın başlarında yoktu ve sonlara doğru oldu. Yere baktığımda attığım fotoğraftaki gibi oluyor ve azıcık morda olsa görebildim. Bu olay neden kaynaklanıyor? Çözümü nedir? Sistemim: Ryzen 5 2600, RX 580 8 GB OC, 16 RAM XMP kapalı, Game Boost kapalı. CPU 41, GPU 60 derece.

Eki Görüntüle 534450

Reis g. O bende de vardı bu sıkıntı ya monitör ya da ekran kartı rahmetine kavuşmak üzere.

Reis g. O bende de vardı bu sıkıntı ya monitör ya da ekran kartı rahmetine kavuşmak üzere.

Reis monitör arkasında ki soket girişinde 2 tane varsa diğerine tak.
 
Selamlar, 4 yıl önceki konumu hortlatmışsın :D. RX 580 gereksiz ısındığı için MSI After Burner programında voltajını düşürüyordum. Galiba o sıralar denemeler yapıyordum ve biraz fazla düşürmüştüm, sonrasında defaulta çevirerek sıkıntısız devam etmiştim. 5 yıldır hala aynı ekran kartı ve monitörü kullanıyorum henüz hiç bir sıkıntı çıkarmadılar.
 

Geri
Yukarı