Oyunlarda Harici ve Dahili GPU Aynı Anda Kullanılabilir mi?

Öğrenci evinde kaldığımdan mobil veri kullanıyorum ve internetim çok az kaldı. En yakın indirebileceğim zaman yarın 2 3 civarı. O civarlarda paylaşırım görüntüyü. (Ciri adamdır adaam.) :D
Ahh kardeşim bilmez miyiz o dönemleri, tamamdır. (En alasından hem de, umarım Triss'cisindir de.) :D

535 ve Vega 3 2si ayrı GPU'lar.

Ona rağmen aldığım FPS'ler sizcede az değil mi? Çünkü izlediğim videolarda LoL'de +100 FPS aldıklarını görüyorum aynı ayarlarda ben 40-60 arası gidip geliyor.

Nereden emin olabilirim?
görev yöneticisinden bakabilirsin
ya da
ekran kartın çalışmıyorsa ekran kartının driverını güncelleyebilirsin aşagıdaki yerden harici ekran kartını seç ve ayarlarından sürücünü güncelle

Dosya Ekleri

• Aygıt Yöneticisi 30.09.2019 19_25_18.png
    Aygıt Yöneticisi 30.09.2019 19_25_18.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 45
Kontrol ettimde şuanda mesela oyundayken (Karos Latino) şarja takılı bir biçimde görev yöneticisinde Vega 3 50 60%lerde çalışırken rx 535 ekran kartı 0%de sabit. Driverlerimi Adrenalin üzerinden tekrar tekrar güncelledim hiç birşey değişmedi.

Nvidia ekran kartlarında bir uygulamaya sağ tıklayıp nvidia seçeneklerine gelince yüksek performanslı nvidia işlemci gibisinden bir seçenek geliyor uygulamayı harici nvidia ekran kartıyla çalıştırmayı zorlamak için o tarz bi ayarı olabilir sizin ekran kartınızın da ekran kartınızın yazılımını biraz kurcalayın derim 😊
Ayrıca ekran kartı yazılımı dahil bulabildiğiniz bütün güç ayarlarını maksimum performans moduna almaya çalışın , dizüstü bilgisayarlar performans ve pil ömrünü dengeli tutmaya çalışıyorlar genelde , hele ki monitörünüz 60hz lik bir monitör ise FPS'i 60'a sabitlemeye çalışıyorlar genelde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı