Oyunlarda hile kullananlar hakkında düşünceniz nedir?

Bu tipler üçe ayrılır:

1) Asosyal ezikler.

a) 30+ yaş asosyal ezik.
Hayatta herhangi bi' yere gelememiş, başarısı olmayan insanlardır; genelde CS 1.6 oynarlar.
b) 13/16+ yaş asosyal ezik.
Bunlar veletlere çok benzer ama velet değillerdir, bu yaşlarına kadar herhangi bi' gurur verici olay yaşamadıkları için hile açar, tatmin olurlar. Bu tipler beta 30+ yaş eziktir.

2) Sosyal ezikler.
Arkadaşlarına hava atmak için, onları ezmek için hile açar.

3) Veletler.
Velet işte, kanser.

Hepsinin ortak noktası olmayan düşünce becerileri ve kolları.
 
*Bazılarından* nefret ediyorum! Yalan yok kendimde GTA Online da hileciyim. Ama insanları kanser etmiyorum. Tek yaptığım şey para basıp araba sürmek. Yarışlara katılmam çünkü haksızlık. Tek yaptığım kötü şey beni kafese kapatanların kafasına kargo uçağı fırlatmak😈😈 Ama gidipte CS:GO'da rekabetçi maçta hile açarsan alevi değerlerine sövülmesini hak ediyorlar.
 
Online oyunlarda hile açanlar için konuşuyorum. Kolsuz, beceriksiz, hiçbir basarisi olmayan, hile ile mutlu olup kendini avutan tipler.

Tek oyunculu oyunda yapanlara lafım yok. Kimseyi rahatsız etmiyor sonuçta.
 
Çoğunlukla küçük yaştaki çocuklar. Normal bir iş adamı bunlar ile uğraşır mı? Uğraşmaz. Çünkü işinde gücündedir, akşam 1-2 maç oynayayım diye oyunu açıp, kapatırlar. Çocuklar ama sabahtan akşama kadar ekran başında yattıkları için bunlarla uğraşırlar.
 
Hiç hile kullanmadım. Fakat hayatında hiçbir işi başaramamış, akılsız gibi kelimeler hoş olmuyor.

Eğer hile kullanan kişi oyunumu etkilemiyorsa hiçbir şey yapmam. Etkiliyorsa da bunu büyük boyutlara taşımam. Zaten Online oyun oynamıyorum pek, mutluyum.
Bence bir online oyunları deneyin, o hile yapanlardan nefret edeceksin.
 
Geçen Dark Souls 3'te invade atarken bir baktım karşımdaki adam alevlerle "Welcome" yazmış ve ben hareket edemiyorum. Silahım birden kırıldı ve adam etrafımda dönüp durmaya başladı. Sinirlendim yine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı