Oyunlarda hile kullananlar hakkında düşünceniz nedir?

Bayada şanslıymışsın kardeşim. Nerede kaldı bu moderatörler.

Sizlik bir konu yok hocam. Hile açmayı marifet sanan arkadaşlar var aramızda. Sorun onlarda. :D

Düzenleme: @kel584 ve @kel586 kişilerinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Neredeyse aynı takma isimler ve ek olarak gereksiz şekilde birden birbirlerini sırt sırta savunmaya başladılar. Ek olarak 584 aktif iken diğer akitf değil. 586 aktif iken 584 aktif değil. Ek olarak 586 şu an çevrimiçi olmasına rağmen dakikalardır cevap veremiyor. Moderatörler sağ olsun. Haddini bildirdiler muhtemelen.
Sanırım @kel584 ve @kel586'ıyı kim kullanıyorsa yakında bir çok sebepten tatile çıkacak. @Moderasyon Ekibi de bir görse konuyu.
 
Konunun bugünkü evrimi aklımda kaldı.

2 sayfalık cevap almış bir konu 2-3 saat içerisinde 12 sayfa oldu hızlı uzadı ve çok uzadı.
 
Hiçbir şeyi beceremeyip hile açanlar hakkındaki düşüncenizi anlatır mısınız? Ben artık sinir krizi geçirmek üzereyim. Daha demin bir girdim ışınlanıyor gittiği yere duvar koyuyor falan. Tabancayı AK-47 yapmış adam. :D

Oyunun tadını, rekabetini yok ediyorlar bu yüzden insanın oyun oynayası gelmiyor anlamıyorum abi hile ile neden giriyorsun zevk yok bir şey yok.
 
Single oyun hilelerine bir şey demem. Online hile yapmak kötü. GTA 5'te Cheat Engine ile para ve rp bastım. Oyunun keyfi kalmadı. Keşke basmasaydım.
 
Single oyun hilelerine bir şey demem. Online hile yapmak kötü. GTA 5'te Cheat Engine ile para ve rp bastım. Oyunun keyfi kalmadı. Keşke basmasaydım.
Ya o bile sadece heist falan yapıyorsan sadece kendini etkiler. Ben onu yapanlara karşı değilim. Ama gidip CS' de hile yapana rastlayınca gerçekten sinir bozuyor. Direk maçı terk ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı