Oyunlarda hile kullananlar hakkında düşünceniz nedir?

Single play oyunlar için harika fakat multiplay oyunlar için çok kötü. Geçen arkadaşımla oyun oynuyordum tabii onu kaybetmek istemiyorum zaten 3 el üst üste kaybetmişim, bu sefer kazancaktık. Kesinlikle kazancaktık. Fakat adamın teki geldi AK47 ile arkadaşıma tek attı. Sonra banada... Bazıları da havaya ateş açıyor o mermi sana geliyor. Daha adamla bile göz göze gelmeden, adamı göremeden habire ölüyorsun. Mesela GTA 5 te online kısmındasın diyelim. Ve 400. Levelsin diyelim. Ama hile ile 400 level olmuşsun. Bu aslında senin oyun deneyimine zarar vermiyor ama eğer adam tek atma hilesi gibi bir şey kullanıyorsa o server senin için kötü. Bir keresinde GTA 5 oynarken adam uçan daire filan getirmişti yada uçan arabaya binmiştim filan o çok iyiydi. Neyse zaten bir yayıncı da Call of Duty de hile açmıştı sonra herkes görünce rezil olmuştu :) Hem zaten sen istediğin kadar hile kullanırsan kullan ben yaptım diyemezsin. Elbette herkes hile yapmıştır bir oyunda bende dahil ama bu yaptığım hile 2013 yılında kuzenime karşıydı. Sonra hep öldürünce sıkıldım ve bıraktım.
 
Hile yapılan bir oyunda ne tat kalıyor ne de eğlence, zamanında GTA Vice City olsun San Andreas olsun Hesoyam yazınca veyahut Nuttertools oyunun tadı kaçıyordu şahsen.
Oynadığım hemen hemen her oyunda hile açmam açtığım oyunları da bırakırım oynamam.
 
Hile yapılan bir oyunda ne tat kalıyor ne de eğlence, zamanında GTA Vice City olsun San Andreas olsun hesoyam yazınca veyahut nuttertools oyunun tadı kaçıyordu şahsen.
Oynadığım hemen hemen her oyunda hile açmam açtığım oyunları da bırakırım oynamam.

Alan wake oynamayı deneyin bir hile açmadan bitiremedim oyunu oyunda mermi bulamıyordum metrodan daha çok zorlandım en son hile açıp bitirmiştim.
 
Düşüncemi yazsam ya üyelik reddi yerim ya da senelerce ban. Bir de kapat dendiğinde hile olmadığını söyleyip karşı takımı ezmeleri yok mu...
 
Hiçbir şeyi beceremeyip hile açanlar hakkındaki düşüncenizi anlatır mısınız? Ben artık sinir krizi geçirmek üzereyim. Daha demin bir girdim ışınlanıyor gittiği yere duvar koyuyor falan. Tabancayı AK-47 yapmış adam. :D

Oynamayı beceremiyorlar. O yüzden hile kullanıyorlar. Mesela senin bir senede yaptığın silah güçlendirmelerinin alasını adam 1 saatte yapıyor sonra karşına geçiyor.
 
:D bu forumda yaparsak yaşarız tabii kim yaşamaz ki ama senin dediğin şey oyunda küfür etmek 2 farklı şey iyi ayırt etmek lazım değil mi?


Klavye hızım senin 2 katındır.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?

Klavye hızı ve sen ne alaka? Çocuklaşma diyeceğimde yaşın küçükmüş zaten.

"Klavye hızım senin 2 katındır." 😂😂😂
 

Geri
Yukarı