Oyunlarda hile yapıyor musunuz?

Oyunlarda hile yapıyor musunuz? Yaptıysanız ne yaptınız?

Half-Life yerçekimini değiştirmek gibi şeyler.
Sam 2 silah hilesi vb.
GTA klasik şeyler.
Farm villa para hilesi.
Dragon City...

Minecraft: Bayağı şey yaptım ama hile denmez. Bazen oynamakta zorlananlar için envanteri koru gibi şeyler açtığım oldu. Onun dışında hep ilginç komutlar.
Olursa ileride komut bloğuna başlayacağım.

Terraria. Yanlışlıkla açmışım ve oyunu öyle bitirmişim.

CS de VAC yediğimden beri Single olan oyunlar hariç hiçbir oyunda hile yapmadım.
 
Eskiden, böyle GTA IV zamanları sanırım 2007-2008'den sonra Gtaseriesvideos'un görev viceolarını izlerdik malum bilgisayarlar GTA IV'ü kaldırmıyor bizde izliyoruz e konsolumuz da yok. Adamlar her görevi hakkıyla hilesiz bir şekilde yapıyordu. Ondan feyz alarak GTA IV'ü ilk kez hilesiz bitirdiğim oyun olarak başladım. Yani ondan sonra diğer GTA serilerini de hilesiz bitirdim. Yani artık hiçbir oyunda hile kullanmıyorum.
 
GTA San Andreas oynarken eskiden çok yapardım ama artık tadını kaçırdığını düşündüğüm için yapmıyorum. Minecraft'ta eğer bir itemim yoksa ama onu elde etmeye üşeniyorsam örnek 1 elmasımı lava atıp gamemode'dan o itemi alıyordum :D Bir deftere kendime haftalık yapılacak başarım listesi yazardım. Yaparsam aşırı OP şeyler verirdim kendime. (Koruma 3 Elmas set vb.) Bu şekilde Survival dünyalarımda zevk diye bir şey bırakmıyordum bir süre sonra :D Bunlar yıllar yıllar önceydi ama hatırladıkça neden yaptığımı sorguluyorum :D Bir de hata mı bilmiyorum ama ETS 2 tek oyunculu modda emniyet şeridinden gidersem hız limiti olmuyor. Basıyorum son gaz. Bunu şuanda da yapıyorum.
 

Geri
Yukarı