Oyunlarda iki ekran kartı problemi

WrouGD

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben çift ekran kartlı bir bilgisayara sahibim. Bilgisayarlarla ilgili fazla bir bilgim yokken almıştım. Oyunlar çok kasıyor oyunlarda bazen 502 bazen 1024 MB falan kullanıyor. Aygıt yöneticisinden 1 ekran kartını devre dışı bırakınca 3800 MB falan oluyor ama oyunlar açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çift ekran kartlı bir bilgisayara sahibim. Bilgisayarlarla ilgili fazla bir bilgim yokken almıştım. Oyunlar çok kasıyor oyunlarda bazen 502 bazen 1024 MB falan kullanıyor. Aygıt yöneticisinden 1 ekran kartını devre dışı bırakınca 3800 MB falan oluyor ama oyunlar açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim
Ekran kartını güncelle sorun düzelecektir. Harici ekran kartın AMD mı?

Muhtemelen laptop kullanıyorsunuz, Böyle farz edersek ; Driveri güncelleyip, oyunları nasıl yüksek performanslı grafik sürücüsü ile açarım diye araştırma yaparsanız görselli bir şekilde internette bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı