Killua Zoldyck
Femtopat
Daha fazla
Bayağıdır bu sorun üzerinde araştırma yapıyorum ister yabancı ister Türk kaynaklardan ama ne yazık ki hiç kimse de böyle bir soruna rastlamamış ya da uğraşmamış çözmeye. Problemim şu dostlar: Bir oyunda genelde 2. monitörüme gidiyor açıldığı zaman. (Ana ekranım yap ayarını ilk ekranıma yaptım, bu yüzden sorun ana ekranım yap olayında değil.) Eğer diyorsanız Win+Ok Tuşları ile oyunu iki ekran arasında yerini oynatabiliyorsun; evet, biliyorum bunu ama ben competitive FPS oyunlar oynuyorum genelde ve bu oyunları 5:4, 4:3 çerçeve oranlarıyla oynamak istiyorum çünkü hem FPS olarak daha avantajlı hem de daha yakın oluyor oyun ekranı. Kısacası gayet önemli benim için. Ne yazık ki 5:4 ve 4:3 çerçeve oranlarında (Aspect Ratio) oynamak için tam ekran olmalı oyun. Ben oyunları tam ekran yaptığım zaman (Valorant, CS:GO, Rainbow Six Siege) 2. monitörümde oynamak zorunda kalıyorum ana monitörüm algılanmıyor oyunlar tarafından. Nasıl ben ana monitörümü oyunlara algılatıp tam ekran şeklinde oynayabilirim?
Ana monitörüm: AOC C24G1
2. monitörüm: AOC G2260VWQ6
Edit: Eğer aranızda 2. monitörü kapat çözülür problem diyen varsa hayır, çözülmüyor. Bu sefer hiç gelmiyor oyun ekranıma.
Ana monitörüm: AOC C24G1
2. monitörüm: AOC G2260VWQ6
Edit: Eğer aranızda 2. monitörü kapat çözülür problem diyen varsa hayır, çözülmüyor. Bu sefer hiç gelmiyor oyun ekranıma.