Oyunlarda internet kafelerdeki gibi LAN üzerinden davet sistemi nasıl kurulur?

sovbidal

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, evimde 2 tane bilgisayar modem/router ve Switch var ve bu iki bilgisayara bu cihazlar bağlı.
Şimdi benim istediğim şey oyunlarda LAN kısmında bu iki bilgisayarın bağlanması ayni internet kafelerde invite friend olduğu gibi.
Herkesin bildiği gibi masa isimleri oluyor ve davet et diyorsun, masa 8'in oyunu masa 7 invite kisminda masa 8 + (katil) olarak gözüküyor, benim istediğim de bu mesela.

Sniper Elite 3 multiplayerda sunucu kurduğum zaman leaving lobby hatasi aliyorum.
Misal, Need for Speed Most Wanted'da LAN baglanti kisminda Connecting'de kalıyor.
Bu sorunları çözmek istiyorum ve invite olayını yapmak istiyorum, tek istediğim eşimle birlikte eğlenmek.
Bu sorunu|sorunları çözebilecek bilgisi olan kardeşlerinden yardım istiyorum, şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün hocam. Bu sorun IP adresi çalıştığı zaman yapıyor galiba emin değilim. Ethernet kablosunu 2 bilgisayara bağlayın sonra ağ oluşturup IP değiştirin. Bir bilgisayarın ki 192.168.1.1 olsun diğeri ise 192.168.1.2. Böyle bir deneyin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı