Oyunlarda jitter ms ve paket kaybı

Daha fazla  
Oyunlarda paket kaybı çok fazla oluyor. İnternette bir süre önce gördüğüm geri alamayacağım çözümü yaptıktan sonra daha da artmaya başladı. Bilgisayarıma takılı olan modern aracı modern kullanıyorum. Asıl modem salonda. Biz ev değiştirmeden önce de böyle bir problem yoktu ev değiştirdikten sonra ms çok iyi olsa da jitter ms ve paket kaybı sorunları yaşanmaya başladı. Bilgisayara format atsam düzelir mi? Veya ne yaparsam düzelir?

@Bilgehan Melik Ünal aynı sorun bende de var format attım çözüm olmadı.

Hocam ben zaten daha sonrasında yaptığım ayarları eski haline çevirmek için formatı bir tık çözüm gösterdim. Formatlık bir şey değil modemle alakalı bir şey fakat modeme ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.

Hocam ben zaten daha sonrasında yaptığım ayarları eski haline çevirmek için formatı bir tık çözüm gösterdim. Formatlık bir şey değil modemle alakalı bir şey fakat modeme ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.

Modem alakalı olduğunuda düşünmüyorum ASUS ve Keenetic modemlerin 2sindede sorun yaşıyorum.

Saten Modemden kastım internetle alakalı bir sorun genel olarak.Yani modemde sorun olmasa bile internetin sana veri gönderim şeklinde bile olabilir sebep.

Onu nasıl düzeltebiliriz ki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direk modemden kablo aracılığı ile bağlama şansın var mı?

22 ms çıktı şuan kontrol ettim.
Hangi harf çıktı seviyesi

İyi ki oyun oynamıyormuşum 😂 😂
{FCB15860-C88C-4246-BAD5-C242067EDA05}.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı