Oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor

rufet85

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5 ve diğer oyunlarda agaclar, bitkiler, ev bina kaplamalari gec geliyor. Cok fazla gecikme yok ama cok rahatsiz ediyor. Hizli araba surerken uzakta olan nesneler yakalstikca yukleniyor. Bu neden olabilir? SSD SATA 3. SSD'den olabilir mi? Testlerde saglam gorunuyor.

GTA 5 ve diğer oyunlarda agaclar, bitkiler, ev bina kaplamalari gec geliyor. Cok fazla gecikme yok ama cok rahatsiz ediyor. Hizli araba surerken uzakta olan nesneler yakalstikca yukleniyor. Bu neden olabilir? SSD SATA 3. SSD'den olabilir mi? Testlerde saglam gorunuyor.
Dostum merhaba aynı problemi bende yaşıyorum sorununu çözebildin mi çok araştırma yaptım bı türlü çözemedim eğer halldebildiysen neyden olduğunu ve nasıl çözebildiğini anlatabilirmisin @rufet85

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı