Oyunlarda makro tuşu

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni bir fare aldım marka adını tam bilmiyorum Rampage marka 168 lira gibi bir fiyattı. Benim sorum şu olacak: Ben bir konu okudum ve o konu da makronun oyunlarda ban sebebi olacağı yazıyordu. Ben CS:GO oynarken makro oyunda ne yapacak diye merak ettim. Makro tuşum sol tık olarak ayarlı ben hiç ellemedim kendisi öyle ayarlıydı. Bu CS:GO oyunundan VAC ban yememe sebep olur mu? Not: Ak-47 elimdeyken bastım çok feci spray attı. ( Kimseyi öldüremedim ).

Veya ben bu makro tuşunu sol tık olarak kullansam herhangi bir oyunda ban sebebi olarak algılar mı? Beni rahatlatır mısınız veya uyarır mısınız? İyi geceler.

Hayır. CS:GO için makro kullanmanız herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Bunun yanı sıra çoğu oyunda hile sayılır. Gidip yabancı kaynaklardan kontrol edebilirsiniz böyle şeyleri.

Hayır. CS:GO için makro kullanmanız herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Bunun yanı sıra çoğu oyunda hile sayılır. Gidip yabancı kaynaklardan kontrol edebilirsiniz böyle şeyleri.
Yani ben o tuşa basmadığım sürece bir sıkıntı çıkar mı? Oyun dışı ve oyun içi için konuşuyorum.

Merhaba. Ben yeni bir fare aldım marka adını tam bilmiyorum Rampage marka 168 lira gibi bir fiyattı. Benim sorum şu olacak: Ben bir konu okudum ve o konu da makronun oyunlarda ban sebebi olacağı yazıyordu. Ben CS:GO oynarken makro oyunda ne yapacak diye merak ettim. Makro tuşum sol tık olarak ayarlı ben hiç ellemedim kendisi öyle ayarlıydı. Bu CS:GO oyunundan VAC ban yememe sebep olur mu? Not: AK-47 elimdeyken bastım çok feci spray attı. ( kimseyi öldüremedim ).

Veya ben bu makro tuşunu sol tık olarak kullansam herhangi bir oyunda ban sebebi olarak algılar mı? Beni rahatlatır mısınız veya uyarır mısınız? İyi geceler.

Hile açan tanıdıgım vardı 2hafta boyunca hileyi belli ede ede oynadı (aimbot-wallhack-sekmeme hilesi-bomba yardımcısı) her şey vardı 2hafta boyunca günde 3-4saat elini kolunu sallaya sallaya oynadı ve en sonunda ban yedi. Sen yer misin sen düşün şimdi.

Hile açan tanıdıgım vardı 2hafta boyunca hileyi belli ede ede oynadı (aimbot-wallhack-sekmeme hilesi-bomba yardımcısı) her şey vardı 2hafta boyunca günde 3-4saat elini kolunu sallaya sallaya oynadı ve en sonunda ban yedi. Sen yer misin sen düşün şimdi.
O çok belli olmuyor ama gerçekten şanslıymış tanıdığın kişi. Daha yeni 108 liraya operasyon aldım ve tüm görevlerini yaptım sayılır 99 yıldız kazandım sadece bir yıldız eksik. Bu kadar emekten sonra bir mouse tuşu yüzünden ban yemek beni sarsardı cidden...

O çok belli olmuyor ama gerçekten şanslıymış tanıdığın kişi. Daha yeni 108 liraya operasyon aldım ve tüm görevlerini yaptım sayılır 99 yıldız kazandım sadece bir yıldız eksik. Bu kadar emekten sonra bir mouse tuşu yüzünden ban yemek beni sarsardı cidden...

Yemezsin merak etme. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya hileyle oynuyor ve geç sürede ban yiyorlar. Bazılar legit oynayarak uzun süre ban yemeden oynuyorlar senin yiyeceğini hiç sanmıyorum. Kimseyi de öldürmemişsin bile. Onlar 1ton report yiyorlar ve belli edıyorlar hileyi.

Hocam dediğim gibi kullanmanız bir sıkıntı çıkarmayacaktır. Ama sürekli spamlayıp OW düşerseniz, yazılım kullanmaktan 1 aylık yaptırım uygulanabilirmiş.
Şahsen makro kullanmayan biriyim yani aldığım yerde çalışan kişi makrosu da var vs. dedi hadi okey alayım dedim. Sadece CS:GO için demiyorum Rocket lig, R6 gibi oyunlarda oynuyorum. Yani bir mouse tuşundan ban yenecekse bunun yapılmasının yasaklanması gibi bir şey lazım.
Yemezsin merak etme. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya hileyle oynuyor ve geç sürede ban yiyorlar. Bazılar legit oynayarak uzun süre ban yemeden oynuyorlar senin yiyeceğini hiç sanmıyorum. Kimseyi de öldürmemişsin bile. Onlar 1ton report yiyorlar ve belli edıyorlar hileyi.
Cevabınız için teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. Bütün zevkim kaçmıştı 😄

Hocam şimdi biraz daha araştırdım. Karşınızdaki kullanıcıya avantaj sağlayan her türlü 3. parti yazılım ban sebebiymiş. Uygulama tespit edilirse VAC ban yiyebilirsiniz. Ama bunu yapıp yemeyen çok kişi var. Ben sizin sisteme düşüp ban yiyeceğinizi hiç sanmıyorum yine.

Hocam şimdi biraz daha araştırdım. Karşınızdaki kullanıcıya avantaj sağlayan her türlü 3. parti yazılım ban sebebiymiş. Uygulama tespit edilirse VAC ban yiyebilirsiniz.
Vallaha hiç sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı