Oyunlarda monitör bozulması

Katılım
23 Ağustos 2019
Mesajlar
73
Çözümler
1
Oyuna girdiğim zaman ekranın üst kısmı 2 saniyede bir ortada çıkıyor. Üst tarafta kalan bölüm orada duruyor ama dediğim gibi ortaya ışınlanıp duruyor. Alt+Tab attığım gibi düzeliyor, oyunlarda oluyor sadece. Bugün monitörün yerini değiştirmiştim sonra olmaya başladı. Zarar gördüğünü sanmıyorum çünkü sadece oyunlarda oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani buna kesin verilcek bir cevap yok. Monitörünüz istediğiniz çözürlükte performans gösteremiyor demek ki. Bunun kesin bir çözümü olmasa gerek.

Örnek vermek gerekirse ben RainbowSix Siege oynarken orta kalitede oynadığım zaman oyunda çökme oluyor. Fakat Ultra ayarla da oynadığınca hiç çökme olmuyor. Çözümü yok. Hep Ultra'da oynuyorum.

Eskiden olmuyordu birden olmaya başladı. Performans gösterebildiğini düşünüyorum.
 
Sistem güncellemesi veya oyun güncellemesi buna sebep olmuş olabilir her hatayı bilgisayarnızdan kaynaklı düşünmemek lazım. belki sorun yapılan bi güncellemeden sonra oyun kaynaklıdır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı