Oyunlarda mouse yavas hareket ediyor

nostaljiGamer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiçbir sorun yoktu. Bir anda oyunlarda mouse gitti. Windows fare ayarları ile alakalı değil. Farenin kendi yazılımını indirdim ondan DPI ayarları tamam ondanda değil. Oyunlarda fare ayarlarını en yükseğe aldım yine olmuyor. Ama masaüstünde veya oyuna girmeden önce ayar yaparken mouse normal oyunun içine girince, oyun başlayınca mouse yavaşlıyor. Hiçbir kaynak yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi raw input gibi ayarlar önemli bu konuda. Oyun ayarlarından hassasiyet arttırdığınızda sorun çözülüyor mu? Raw input kapalıyken Windows'un ayarlarını kullanır mouse. Açıksa kapatın.

Hocam sorun ya mouse sensöründe ya da oyundaki sens ayarlarınız düşük diye düşünüyorum. Ne oynuyorsunuz ki?

Oyun içi raw input gibi ayarlar önemli bu konuda. Oyun ayarlarından hassasiyet arttırdığınızda sorun çözülüyor mu? Raw input kapalıyken Windows'un ayarlarını kullanır mouse. Açıksa kapatın.
Cs2 de mesela raw input Dediğimiz ayar hangisi

Oyuna özel dpi ayarı yapmışsındır yanlışlıkla.
Nereden bakabilirim buna? Mouse kendi yazılımına girdim baktım ayarlar normal görünüyor, ayrıca başka mouse de denedim yine ayni

Hocam sorun ya mouse sensöründe ya da oyundaki sens ayarlarınız düşük diye düşünüyorum. Ne oynuyorsunuz ki?
Hayır sens ayarı en sona alınca da düzelmiyor. Başka mouse taktım yine aynı. Bir anda oldu. Benim mouse başka bilgisayarda düzgün çalışıyor

Cs2 de mesela raw input Dediğimiz ayar hangisi

Nereden bakabilirim buna? Mouse kendi yazılımına girdim baktım ayarlar normal görünüyor, ayrıca başka mouse de denedim yine ayni

Hayır sens ayarı en sona alınca da düzelmiyor. Başka mouse taktım yine aynı. Bir anda oldu. Benim mouse başka bilgisayarda düzgün çalışıyor
USB port değiştirip denediniz mi aynı şekilde?

Hocam anakartın usb portlarında bir sorun olma ihtimali var mı sizce?
Bu tür bir sorun yaratacağını sanmıyorum anakartın. Hele ki sadece oyunlarda yaşanması tuhaf. Oyun içi geliştirici konsoluna ''Senstivity 5'' gibi kodlar deneyin. Eğer hızlanma varsa arttırın veya azaltın sayıyı. Sadece CS2 demi yaşıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı