Oyunlarda Out of Memory hatası

Asdas Gudas

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım sistemde, ilk 1-2 gün hiçbir sıkıntı yaşamama rağmen son 3-4 gündür açtığım her oyunda Out of Memory hatası alıp hiçbir oyuna giremiyorum. Aklıma gelen her yöntemi denedim. Sizin bir tavsiyeniz varsa onu da denemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım sistemde, ilk 1-2 gün hiçbir sıkıntı yaşamama rağmen son 3-4 gündür açtığım her oyunda out of Memory hatası alıp hiçbir oyuna giremiyorum. Aklıma gelen her yöntemi denedim. Sizin bir tavsiyeniz varsa onu da denemek isterim.

RAM'iniz kaç GB?

God of War, FIFA, Hogwarts Legacy, Witcher 3 hepsinde aynı sorun. Hatta bunlar haricinde CS 2 de bile böyle oldu. Oyun açılmıyor bile.

Yani sistem bu oyunlarda sıkıntı yaşayacak bir sistemde değil neticesinde ki ekran açılır açılmaz Memory hatası verip atıyor.

God of War, FIFA, Hogwarts Legacy, Witcher 3 hepsinde aynı sorun. Hatta bunlar haricinde CS 2 de bile böyle oldu. Oyun açılmıyor bile.

Yani sistem bu oyunlarda sıkıntı yaşayacak bir sistemde değil neticesinde ki ekran açılır açılmaz Memory hatası verip atıyor.

Evet hocam bu oyunlar öyle aman aman RAM yakacak oyunlar değil RAM modüllerinin biri arızalı olabilir belki MemTest86 ve OCCT RAM testi yapın.

Sol altta kullanımları gösteriyor. Buradan sonra atıyor zaten, RAM sızıntısı var gibi.

Dosya Ekleri

• ScreenShot-2025-10-14_18-47-32.png
    ScreenShot-2025-10-14_18-47-32.png
    2 MB · Görüntüleme: 3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı