Oyunlarda ping artışı

Ortalama 15ms almam gereken serverlar, Valorant için örneğin İstanbul'daki serverlar. Zaten 19ms ile 255ms arası sürekli bir artış yaşıyorum. Ping sorunum sürekli değil fakat her 10 saniyede bir yükselip artıyor.

Neredeyse ilk ayımı dolduracağım, ondan öncesinde Türk Telekom'u 1 yıl boyunca kullandım ve 8. aydan sonra sıkıntıyı yaşamaya başladım.

Binanızdaki altyapıdan kaynaklı büyük ihtimalle o zaman.

Ya 2 bina kullanıyoruz muhtemelen altyapıyı, ekstra daire eklenmedi bir şey olmadı neden birden başladı bu olay ve önlememin bir imkanı yok mu?

İnternet firmasını arayıp altyapıyı kontrol ettirin altyapıda bozukluk olabilir.

Ortalama 15ms almam gereken serverlar, Valorant için örneğin İstanbul'daki serverlar. Zaten 19ms ile 255ms arası sürekli bir artış yaşıyorum. Ping sorunum sürekli değil fakat her 10 saniyede bir yükselip artıyor.

Neredeyse ilk ayımı dolduracağım, ondan öncesinde Türk Telekom'u 1 yıl boyunca kullandım ve 8. aydan sonra sıkıntıyı yaşamaya başladım.

Crackli program kullanıyor musunuz?

Ondan ben de şüphelendim, eskiden crackli program indirmişimdir fakat onun üzerine defalarca format attım ve şu an hiçbir şey yok crackli. Eğer virüs varsa nasıl kurtulabilirim?
Bu her virüste yok ama harddisklerde gizli bi bölüme kurulan virüsler var (adını hatırlamıyorum şu an) onun için daha gelişmiş antivirüs yazılımlarına ihtiyaç var. Bu bot virüslerinde yok diye biliyorum fakat crack programın içindeki virüste başka özelliklerde olabilir modeme, diğer kullanıcılara geçen bunun bi örneğine Windows XP zamanlarında Sasser virüsü ile yaşanmıştı fakat bunun olacağını düşünmüyorum. Biraz da altyapıya bağlı bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı