HiddenVaLue
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba bende enteresan bir ping sorunu var. Yaklaşık 4-5 senedir online cs 1.6 oynuyorum. Bilgisayar sistemime güvenmediğim için cs go ya geçmemiştim arkadaşlarım ısrar etti cs go indirdim fakat tahmin ettiğim gibi doğru düzgün pc yüzünden oynayamıyorum. Ne olduysa cs go indirdikten sonra oldu 1.6 giriyorum normalde max 35-40 olan pingim artık min 75-80 oluyor. Tabi ben bunu cs go indirdikten 4-5 gün sonra farkettim zaten oynamıyorum diye steam, csgo falan sildim ama ping sorunu hala devam ediyor normal internet üzerinden oynanan web tabanlı haxball, agar.io gibi oyunları da bu ping yüzünden oynayamıyorum. Fakat kardeşimin laptopı var aynı modem üzerinden wifi ile bağlanıyor yani benimle aynı internetten bağlanıyor onda hiç bir ping sorunu yok. Benim bilgisayarda bir şeyler var ama ne var çözemiyorum sanırım sürekli arkada birşeyler yapıp interneti meşgul eden bir şeyler var ama ne olduğunu bilmiyorum bu işlerden de pek anlamıyorum. Bir virüs gibi bir şey midir ? Nasıl düzeltebilirim nasıl kurtulabilirim bu ping sorunundan ?
Son düzenleyen: Moderatör: