Oyunlarda "Power saving mode" hatası

mami122

Centipat
Arkadaşlar merhaba; bundan yaklaşık 1 ay önce termal macun sürdürmek için bilgisayarımı tamirciye verdim fakat macun sonrası evde açıp deneyince, oyun esnasında bir süre sonra Power saving mode hatası veriyor. Bunun ne zaman olacağı da pek belli olmuyor. Garantiye yolladım, montaj hatası olduğu için ekran kartı PCB arızası olduğunu söylediler. Sizce ne yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba; bundan yaklaşık 1 ay önce termal macun sürdürmek için bilgisayarımı tamirciye verdim fakat macun sonrası evde açıp deneyince, oyun esnasında bir süre sonra Power saving mode hatası veriyor. Bunun ne zaman olacağı da pek belli olmuyor. Garantiye yolladım, montaj hatası olduğu için ekran kartı PCB arızası olduğunu söylediler. Sizce ne yapılabilir?

Garanti karşılamaz bence içini açtırtmışınız.
Yapan kişi parasını vermez bence garanti kaç para istiyor sordunuzmu.

Merhaba, sorun her ne kadar ekran kartındaymış gibi duruyorsa da bence başka bir monitör ile sistem açılmalı. Eğer ki başka monitörde de bu sorun devam ederse, kesinlikle ekran kartı diyebiliriz. İşte o zaman gerçekten başınız dertte. Servis kart tamiri için "dolar" bazlı fiyatlar çekecektir. Tek çözüm, piyasa tamircilerine gitmek olacak.

Garanti karşılamaz bence içini açtırtmışınız.
Yapan kişi parasını vermez bence garanti kaç para istiyor sordun.

Tamiri olmaz değişim bedeli 4000TL yazmışlar hocam.
Merhaba, sorun her ne kadar ekran kartındaymış gibi duruyorsa da bence başka bir monitör ile sistem açılmalı. Eğer ki başka monitörde de bu sorun devam ederse, kesinlikle ekran kartı diyebiliriz. İşte o zaman gerçekten başınız dertte. Servis kart tamiri için "dolar" bazlı fiyatlar çekecektir. Tek çözüm, piyasa tamircilerine gitmek olacak.

Tamamdır hocam sağ olun yarın deneyeceğim.

Muhtemelen silikon çipi zedelemiş takarken fazla sıkmıştır , benim de başıma gelmişti ama görüntü bile vermesi ilginç
İdare edene kadar oyna geçsin sonra gt1030 gibi bir kart alırsın orta performanslı iyi bir kart hem ucuz da
1645218533541.png

İşte genelde bu kırılıyor , fan bloğunu takarken bi köşeyi fazla sıkıyorlar unutuyorlar ya da kullancıı kendisi yapıyor iştei

Son düzenleme:
Muhtemelen silikon çipi zedelemiş takarken fazla sıkmıştır, benim de başıma gelmişti ama görüntü bile vermesi ilginç.
İdare edene kadar oyna geçsin sonra GT1030 gibi bir kart alırsın orta performanslı iyi bir kart hem ucuz da.
Eki Görüntüle 1309162
İşte genelde bu kırılıyor, fan bloğunu takarken bir köşeyi fazla sıkıyorlar unutuyorlar ya da kullancıı kendisi yapıyor iştei.

Hocam peki bunun tamiri olmaz mı acaba olursa ne kadar olur tamiri?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı