Oyunlarda serial ban kaldırmak

Sahindas46

Hectopat
Bir oyunda serial olarak kalıcı banlandım. Bilgisayarım laptop. Ne kadar Mac adresi ve HDD adresi değiştirme programları kullansam da hatta Windows sürümünü değiştirip format dahi atsam, oyuna girmeye çalıştığımda dediği ilk şey bilgisayarınız kalıcı olarak yasaklanmış oldu. Nasıl laptopumu perma ban etkisinden kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ilgiye ihtiyacım yok ama sizin kuyruk acınız da beni ilgilendirmez. 1-2 istisnai durum için dediğim yanlış olacak değil. Sizin amacınız nedir de yaşını kutlayacağımız konuyu hortlatıp etrafa ateş atıyorsunuz acaba? Atar gider yapmak için hesap açmış resmen. Belki çoklu kullanıcıdır, bilemiyorum bile. :D Gidin başkasıyla takışın.

@BlackCowboy Sizin de görüşünüz değişmis sanırım. :D
Herhangi bir kuyruk acım yok böyle bir durumdan kuyruk acısı hissedecek kadar boş değilim, darısı başına. İstisnaları gözetmediysen kurduğun cümle tabii ki yanlış. İstisnası olan durum somut değildir. Dolayısıyla yaptığın somut yorum, istisnalarını kabul ettiğine göre somut değil değişken. İstinaları gözetmeden yaptığın yorum, benim verdiğim yanıttan daha "atar gider" içerikli gözüküyor. Etrafa ateş attığım falan yok, aklıma takılan bir durumu araştırıyorken gereksiz tavırlar içerisinde bulunduğun ve hatalı yorumunu gördüm, yanıt verme ihtiyacı hissettim. Çok takılma sen orasına.😄

Bir oyunda serial olarak kalıcı banlandım. Bilgisayarım laptop. Ne kadar Mac adresi ve HDD adresi değiştirme programları kullansam da hatta Windows sürümünü değiştirip format dahi atsam, oyuna girmeye çalıştığımda dediği ilk şey bilgisayarınız kalıcı olarak yasaklanmış oldu. Nasıl laptopumu perma ban etkisinden kaldırabilirim?

Sanal static IP kullan.
static ıp değiştir. eğer ban kalmazsa sana ban kaldıracak bir proğram bulabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı