strheberga
Hectopat
Şu sorunu bir çözemedim çok kötü bir şey ya :/
Sisteminiz AMD mi?Şu sorunu bir çözemedim çok kötü bir şey ya :/
Sisteminiz AMD mi?
Evet AMD sistem.
40.saniyeyiden sonrasını izlerseniz 44.de yapıyor mesela.
3300X.
1060 3GB.
16 GB RAM 3200MHz.
B450 m a Pro Max.
Cooler Master 600W 80 Plus.
SSD.
HDD.
Olabilir hocam siz yinede benim yöntemi deneyin.Bu sorunu genelde NFS oyunlarında yaşıyorum oyunla alakalı olma durumu var mı acaba?
Arkadaşlar bu sorunu kendi bilgisayarımda çözdüm umarım sizinde çözülür. Sorunun kaynağı önbelleğe alınmış RAM miktarının oyun sırasında serbest bırakılmaması, örnek olarak 16 GB raminizin olduğunuzu farz edelim ve tarayıcıda gezinirken sistemde önbelleğe alınmış RAM miktarı 8 GB bu normal ama yüksek RAM isteyen oyunlara girdiğimizde bu önbellekteki RAM miktarının serbest bırakılması gerkiyor ama serbest bıraklımıyor bu da stutter ve Micro stutter gibi sorunlara neden oluyor. Sorun nedeni genel olarak bu ama başka sebeplerden de kaynaklanabiliyor. Önbelleğe alınmış RAM miktarını 5 dakikada bir temizlemek için aşağıda bıraktığım videoyu izleyebilirsiniz. Çok lanet bir sorun umarım sorununuz çözülür.
Eğer videodan exe dosyasını indiremediyseniz diye sitenin linkini bırakıyorum. Empty Standby List
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.