Oyunlarda sürekli crash ve mavi ekran hatası alıyorum

İşletim sistemi
Windows 11

egemxn

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Zotac RTX 4070 super
Anakart
Asus Prime A620-M K
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Merhaba. Bilgisayarı 2024 temmuz ayında aldım yazın pek oyun oynamadığım için sorunlar beni rahatsız etmemişti şu an rahatsızlık duyamaya başladım. Genelde oyunları bir süre oynadıktan sonra crash hatasıyla karşılaşıyorum ve bu durumun dışında çoğunlukla oyunu kapattıktan sonra mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Bu hata ekranı en fazla 3 saniye falan açık kalıyor hata kodunu göremiyorum. Alakası var mı bilmiyorum ama grafik ayarlarını değiştirsem de sorunlarda değişme olmuyor. Sistem özelliklerini yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Açtım hocam. Kusura bakmayın pek bilgi sahibi değilim size de zahmet oluyor.

Yazılımla disklere Error Scan yapıp sonuçları paylaşın. Health sekmesinden de sağlık durumlarına bakın.

Rehberdeki komutları sırayla girip PC'yi yeniden başlatın. Oluşan raporu paylaşın.

İkinci linkte Windows 10 için olduğundan bahsediyor. Windows 11 kullanıyorum. Değişiklik olur mu?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Hocam DISM aracılığıyla Windows onarma rehberinde komut istemini yönetici olarak çalıştırmayı başaramadım. Win+X yaptıktan sonra kullanıcı menüsü seçeneği çıkmıyor. Komut istemini başlatmak istediğimde arama kısmında sağ tıklayınca herhangi bir şey açılmıyor.

Son düzenleme:
Hocam kasa Thermaltake S200tg Vatan'dan almıştım ürün yorumlarında birisi sormuş.Eki Görüntüle 2404091

İçinde 650W PSU var hocam ondan kaynaklı olabilir çünkü ben bu hafta sonu 4060 Ti aldım 600 650W gibi PSU'lar giriş seviyesi ve 750W almam gerektiğini söylediler bende öyle yaptım mavi ekranın sebebi o olabilir belki de sisteminiz güçlü çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…