Oyunlarda Windows 7 mi 10 mu daha hızlı?

  • Konuyu başlatan -UGUR-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 49B

-UGUR-

Kilopat
Katılım
5 Kasım 2017
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5 gibi bir oyun oynanacaksa Windows 10 mu Windows 7 mi daha hızlıdır? Bir de Win 10'un orjinal hatası için crack var mı? Bu sorularım da Recep Baltaş ya da Ali Güngör'de cevap yazarak yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Youtube'dan W7 ile W10 gaming videoları izlemiştim. Neredeyse tüm oyunlarda 7 3 ila 8 FPS arası fark atıyordu. Ha eğer DX12 kullanmak istiyorum diyorsan cevabın tabiki de W10'dan yana olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows XP'den sonra kullanmaktan keyif aldığım ve sorunları en az yaşatan Windows 10 oldu. Güncel bir sistemde ve DX12 destekleyen bir GPU ile bemce Windows 10 kullanılmalı. Ürün anahtarları 45-50 TL civarında bulunabiliyor, yüzlerce liralık bilgisayarlara 50 TL'den kaçmak için korsan yazılım kullanmaya gerek yok.
 
Windows 10'a tereddütsüz geçin. Hiç bir ücret ödemeden istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Ücretsizin farkı şu oluyor; ekranın sağ altında "windows orjinal değildir" yazıyor ve masaüstü kağıdınızı değiştiremiyorsunuz, başka hiç bir kısıtlama yok., ben böyle yaklaşık 4 ay kadar kullandım.
 
Windows 10 daha performanslı. 1709 güncellemesinden sonra oyunlarda çoklu çekirdek performansı da yükseldi.
 
Güncel bir işletim sistemi olduğu için elbette Windows 10. Windows 7 ve Windows 10 arasında 3-4 FPS fark yaşanmakta sadece. Youtube'da karşılaştırma videoları bulabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı