Oyunlardan bıkmak

Makaleler
3
Yer
092MLBOA
Önceden CS:GO 1.5k, LoL 1.5-2K ve tahmini 1K CS 1.6 saatim vardı fakat artık bıktım oyun oynamaktan son 1 aydır tamamen Online oyunlardan kopardım, bu beni hem maddi hem manevi olarak rahatlattı.
Artık zaten hobim olan teknolojik ürünler hakkında olan bilgilerimi kullanarak burada herkese yardım etmeye çalışıyorum :)

Önceden CS:GO 1.5k, LoL 1.5-2K ve tahmini 1K CS 1.6 saatim vardı fakat artık bıktım oyun oynamaktan son 1 aydır tamamen Online oyunlardan kopardım, bu beni hem maddi hem manevi olarak rahatlattı.
Artık zaten hobim olan teknolojik ürünler hakkında olan bilgilerimi kullanarak burada herkese yardım etmeye çalışıyorum :)
Cidden bazen insan lanet ederek uzaklaşıyor. Bu bende de sık sık olan birşey ne yazık ki ama bendeki temel sebep online oyunculardaki oyuncu kitlesinin beni yorması çünkü ister istemez insanlara doğrusunu söylemeye uyarmaya başlıyorsun ve karşılığında türlü türlü hakaretler edilmesi insanı bezdiriyor. Şu anki bilgisayarım istediğim singleplayer oyunları dilediğim gibi oynamama imkan sağlamadığı için ablam sponsorluğunda yeni bri PC topladım online oyunlardan büyük ölçüde uzaklaşıp singleplayer oyunlara yönelmeyi hedefliyorum.

Bir terslik olmazsa yarın sistem kurulumunu yapıp başlayacağım. Benim en sevdiğim oyun Skyrim ve ilk yapmayı düşündüğüm şey (umarım becerebilirim) oyun grafiklerini 4K'ya kadar çekebilen oyun modlarıyla adeta oyunu 2020 model bir oyuna dönüştürmek olucak, bannerlord çıkmadan önce de warband üzerinden kendi modumu yapma denemeleri yapıyordum. Hatta bir miktar ilerleme kaydetmiştim sana da böyle şeyler önerebilirim insanı değişik bir boyuta taşıyor kendini iyi hissediyorsun ki saydığın oyunlar CS ve LoL bence en kanser kitleye sahip iki oyun benim gözümde o yüzden uzaklaşman iyi olmuş. Online olarak tavsiye istersen bir süredir Valorant oynuyorum bana pek bir kanser oyuncu denk gelmedi açıkcası sadece iyi oynayamayan kimseler geldi onları da doğru yönlendirme ile işe yarar hale getirmeye çalıştım istersen denersin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı