Oyunlardan eskisi kadar zevk alamamak

Eski PC'de oynadığım CS 1.6 bile zevk verirken. Yeni bilgisayarda oyunları oynamayı bırak, indirmek bile gereksiz geliyor. Sadece arkadaşlarla konuşurken oynanabilecek oyunlar oynuyorum. Büyüdük galiba. :) Yahut ben oyunlara doydum.
 
1997'den 2017'ye kadar PC başında oldum şimdi sabahları 1 2 saat oturuyorum daha yok sıkıldım artık bir de üst düzey PC de oynadım hep.
 
Ne oynadiğını bilmelisin bence. Oyuna başla devamı gelir ama daha çok gelişimsel oyunlara bakarsan 1 yıl falan sarar.

Şu an bilgisayarda CS:GO, GTA 5 ve 4, Call of Duty: MW var hepsini Online oynuyorum. Tek oynarken çok sıkılıyorum ama çok nadiren arkadaşımla oynarken hiç sıkılmıyorum ama sadece 1 arkadaşım var. Diğer arkadaşlarım oyun oynamayı bırak PC açma kapama tuşunun nerede olduğunu bilmiyorlar:d
 
Şu an bilgisayarda CS:GO, GTA 5 ve 4, Call of Duty: MW var hepsini Online oynuyorum. Tek oynarken çok sıkılıyorum ama çok nadiren arkadaşımla oynarken hiç sıkılmöıyorum maa sadece 1 arkadaşım var. Diğer arkadaşlarım oyun oynamayı bırak PC açma kapama tuşunun nerede olduğunu bilmiyorlar:d

LoL candır bea ama tabii kanser kitle olduğundan girmeni önermem ama 5 arkadaş toplanın efsane bir oyun onun dışında arkadaş edinmeni tavsiye ederim MC de skyblock bedwars gibi oyunlara başla hala güzel kişiler bulabilirsin daha çok bu oyunlarda sıkılmıyacağını düşünüyorum bir gün biri gelmez sonra sıkılıp çıkarsın bede toplu ise sky falan bu mantıklı oyunlar.
 
Oyun videoları izle, izlediğinde sürekli merakın ve ilgin değişir. Mesela daha 1 hafta önce aksiyon-macera oyunları severken, bu aralar RPG'lere sardım.
 
Oyun videoları izle, izlediğinde sürekli merakın ve ilgin değişir. Mesela daha 1 hafta önce aksiyon-macera oyunları severken, bu aralar RPG'lere sardım.

Bilgisayarım kötü oyun bulamıyorum genel sorunum aslında bu.
Sistemim
i3 3220 3.30 GHz.
8 GB RAM.
Intel HD 2500.
1 TB HDD.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı