Oyunlardan neden keyif almıyorum?

Çoğu oyun birbirinin aynısı gibi olduğundan belli bir süre sonra baymış olabilir. Bağımsız yapımları deneyin. Silahlı vurmalı kaçmalı oyunlardan sonra iyi gelebilir size. Beğendiğim bir kaç bağımsız yapım var bunları size tavsiye edeyim:

- Portal serisi. Oynamadan önce ön yargılıydım fakat keşke önceden oynasaydım diye pişmanlıklar geçiriyorum şu ara.
- Inside oyunu. 2 boyutlu olmasına rağmen beni ekran başında tutabilen sayılı oyunlardan.
- Cities: Skylines.
- People Playground. Biraz vahşet içerse de istediğinizi yapıp stres atabilirsiniz.
 
Bu da önemli bir etken Sea of Thieves de keşfetmiştim bende bunu.

Sea of Thieves oynayacak hiç arkadaşım olmadı😒 geçen gün dayım Steam istek listemden bir oyun hediye edecekti bana ve dediki senin Sea of Thieves oynayacak arkadaşın yoktur diye almadı 😂
 
@fittedsaturn

Alırsanız bana haber verin oynarız. Arkadaşlarla çok zevkli oyundur tek başına da oynanmaz.
 
Gerçekten oynamak istediğin bir oyun yoktur. Sırf zaman geçirmek için istemediğin oyunları oynama bence. Aynı şeyi bir dönem ben de yaşamıştım. Şu anda oynamayı çok istediğim bir oyun olmadığı sürece hiç bakmıyorum bile.
 
Belkide senin karakterin oyunları sevmiyor? Bana sen sanki zorla oyun oynamaya çalışıyormuşsun gibi geliyor. İlk önce türe göz atalım. Hangi tür oyunlardan hoşlanıyorsun? Simülasyon, yarış, aksiyon, macera, korku falan?
Korku sevmem, similasyonda. Birkaç yarış oyunu deneyeceğim. En sevdigim türk aksiyon. Macera derken hangi oyunlardan bahsettin?
 
32 yaşında 3 çocuk babasıyım büyümek ile alakası yok. Ben oynamaya fırsat bulamadığım için hala bıkmadım oynamaktan. Düşün korsan oyun oynayan ben RDR2'ye para verip aldım ama fırsat bulup başına geçemiyorum. Dark Souls için sistem yükselmiştim, ama 6-7 saat boş vaktim olmadığı için açıp oynamıyorum. Fırsat bulursam haftada 4-5 el LoL maçı atıyorum. Onda bile rahat yok.

Yani neyin eksikliğini hissederseniz onu istersiniz. Senin elinin altında imkan çok olunca elindekilerden sıkılıyorsun. Mutlu olabilmek için mutsuz olman gerek. Karma.
Bir süre oyunlardan uzaklaş illa oynayıp keyif almak zoruna hissetme kendini. Farklı aktiviteler yap. Zaten sonra keyif almaya başlarsın.
 
Dönemsel olarak ben de yaşıyorum aynı şeyi. Böyle olduğunda da zorlamıyorum kendimi. Açıp kitap okuyorum, online eğitim alıyorum, eşim ve kızımla vakit geçiriyorum. Aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar bir yerden başlıyorum oyun oynamaya. En son bir buçuk sene önce oyun oynamaktan keyif alamadım ve bırakmıştım. Daha sonrasında farklı bir sebepten gittiğim psikolog bana tekrar oynamam gerektiğini söyleyince kendimi zorlayarak başladım. Şimdi iyiyim :)
 
Dying Light gibi bir oyunu tek başıma bitiremezdim, arkadaşımla beraber hikaye modu oynayınca çok zevkli oldu deneyin derim.
 
Aynı şeyden muzdaribiz bilgisayarım yoktu bilgisayar almak istedim şimdi 3 ay oldu alalı hiçbir şekilde oyun oynayasım yok Valorant ya da CS gireyim diyorum herkes keyif alıyor oynuyor ve benim oynayasım yok Game Pass var bende de aynı şekilde bende anlayamadım cidden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı