Oyunlardan Zevk Alamamak

Daha fazla  
Artık oyunlardan zevk alamıyorum. Eğlenemiyorum yani oynarken. Son birkaç haftaya kadar böyle değildi bu durum. Seviyorum aslında oyun oynamayı ama eğlenemiyorum artık. Unreal Engine, Android Studio ile falan uğraşınca daha fazla eğleniyorum artık. Ne düşünüyorsunuz?

Gariptir ki oyundan başını kaldırmayan ben ders çalışmaya başladığımdan beri oyunların saçma olduğunu savunuyorum artık. Ben de zevk alamıyorum eskisi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın arttıkça ve başka şeyler ile uğraştıkça zevkler değişir, mesela ben önceleri Online oyunları deli gibi oynardım.(LOL,CS:GO falan) Şimdi ise arkadaş olursa giriyorum, yoksa girdiğim yok eğlenmediğim için. Offline oyunlar nedense daha çok zevk verdi.

Yaşın arttıkça ve başka şeyler ile uğraştıkça zevkler değişir, mesela ben önceleri Online oyunları deli gibi oynardım.(LOL,CS:GO falan) Şimdi ise arkadaş olursa giriyorum, yoksa girdiğim yok eğlenmediğim için. Offline oyunlar nedense daha çok zevk verdi.
Size katiliyorum. Multiplayer oyunlari bile botlarla oynayabiliyorsam botlarla oynuyorum. Offline oyunlar multiplayer oyunlardan daha zevkli.

Zevk almıyorsan, almıyorsundur. Ben de en son 6 sene önce NosTale oynarken zevk alırdım, o zamandan beri Minecraft dışında oyun oynamadım :p

Unreal Engine, Android Studio ile falan uğraşınca daha fazla eğleniyorum artık.

Ne güzel, bir ilgi alanınız var.

Ben 7 yaşımdan beri oyun oynuyorum babam konsolcu, oynamadığım oyun görmediğim konsol kalmadı en sonunda ben de sıkıldım bir hevesle bilgisayar topladım oyun oynarım diye oynasamda eski tadı vermiyor. Offline oyunlar daha zevkli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık oyunlardan zevk alamıyorum. Eğlenemiyorum yani oynarken. Son birkaç haftaya kadar böyle değildi bu durum. Seviyorum aslında oyun oynamayı ama eğlenemiyorum artık. Unreal Engine, Android Studio ile falan uğraşınca daha fazla eğleniyorum artık. Ne düşünüyorsunuz?
Çünkü oynayacak oyun yok. Steam'e giriyorum, bir oyun indirip oynayayım diyorum. Para vermeye değer oyun kalmadı gibi. Cyberpunk çıkıyor, sistem gereksinimleri ortada. Önerilen sistemin 1080 Ti ve i7 olduğu bir oyunu sanırım 4K Ultra'da açmak için uzay üssü falan gerekli.
Ayrıca bir oyuna 250 TL mi vereceğim? O da ayrı bir konu.
Neyse onu geçtim, oyun firmaları ilgi çekecek oyun tanıtmıyor ki. E3 2019'a bakıyorum, Cyberpunk ve bir-iki oyun dışında kayda değer bir oyun yok bile. Onların da fiyatı ortada. Hala 2015'te çıkan Witcher'ı mı oynayalım? Sıkılıyor insan bir süre sonra.

Son düzenleme:
Çünkü oynayacak oyun yok. Steam'e giriyorum, bir oyun indirip oynayayım diyorum. Para vermeye değer oyun kalmadı gibi. Cyberpunk çıkıyor, sistem gereksinimleri ortada. Önerilen sistemin 1080 Ti ve i7 olduğu bir oyunu sanırım 4K Ultra'da açmak için uzay üssü falan gerekli.
Neyse onu geçtim, oyun firmaları ilgi çekecek oyun tanıtmıyor ki. E3 2019'a bakıyorum, Cyberpunk ve bir-iki oyun dışında kayda değer bir oyun yok bile. Hala 2015'te çıkan Witcher'ı mı oynayalım? Sıkılıyor insan bir süre sonra.
Hocam minimum sistem tavsiyeleri daha açıklanmadı o gördükleriniz E3'te kullanılan sistemdi adamlar kasma olmasın full ayarlarda oynatsın diye 1080TI koymuşlar ama o oyunu ultrada oynamak sağlam bir PC ister bence orası kesin.

Hocam minimum sistem tavsiyeleri daha açıklanmadı o gördükleriniz E3'te kullanılan sistemdi adamlar kasma olmasın full ayarlarda oynatsın diye 1080TI koymuşlar ama o oyunu ultrada oynamak sağlam bir PC ister bence orası kesin.
Elimdeki 1050 Ti ile oynasam oynasam 720p Low ayarlarda oynarım ancak. Fiyatına ve sistem gereksinimlerine bakınca resmen "fakirler oynamasın" diyorlar 😆

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı