Oyunları bırakamamak

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 12.sınıfa gidiyorum. Hepiniz görmüşsünüzdür bir sürü konu açtım YKS ile ilgili (2 ayda yetişir mi, son sene yetişir mi 3 ayda yetişir mi gibi). Derse bir oturuyorum 1 saat maksimum başında durabiliyorum sonra sıkılıyorum oyun açıyorum. Oyunları silsem geri yüklüyorum sonra tekrar siliyorum sonra telefonda vaktimi boşa harcıyorum. Bir türlü görevlerime odaklanamıyorum. Nasıl bırakabilirim bu huyumu Sınava 58 gün kaldı ve ben hala TYT matematikte bölme bölünebilme konusundayım. Diğer derslere başlamadım bile.

Telefon, bilgisayar çok gerekli değilse ailenize teslim edin. Ek olarak çalışamamanızın sebebi teknoloji değil. Disiplinsiz oluşunuzdan kaynaklı.
Evet bunun sebebi teknoloji değil. Telefonu bıraksam oyun oynuyorum oyunu bıraksam telefon oynuyorum ikisini de bıraksam yine de vaktimi boşa harcayacak bir şeyler buluyorum.

Evet bunun sebebi teknoloji değil. Telefonu bıraksam oyun oynuyorum oyunu bıraksam telefon oynuyorum ikisini de bıraksam yine de vaktimi boşa harcayacak bir şeyler buluyorum.
Bir anda bırakmak zor gelebilir. 1 haftaya yayarak gün geçtikçe baktığınız süreyi azaltmaya çalışın ve en sonunda bırakın.

Arkadaşlar ben 12.sınıfa gidiyorum. Hepiniz görmüşsünüzdür bir sürü konu açtım YKS ile ilgili (2 ayda yetişir mi, son sene yetişir mi 3 ayda yetişir mi gibi). Derse bir oturuyorum 1 saat maksimum başında durabiliyorum sonra sıkılıyorum oyun açıyorum. Oyunları silsem geri yüklüyorum sonra tekrar siliyorum sonra telefonda vaktimi boşa harcıyorum. Bir türlü görevlerime odaklanamıyorum. Nasıl bırakabilirim bu huyumu sınava 58 gün kaldı ve ben hala TYT matematikte bölme bölünebilme konusundayım. Diğer derslere başlamadım bile.

Ben şöyle yapıyorum hocam oyunların grafiklerini Ultra ya alıyorum, oyun kasmaya başlıyor bende astığı için sinirleniyor ve bir daha o oyunun yüzüne bakmıyorum.

Hocam aynı durum. Benim kadar oyun bağımlısı değilsinizdir bence. 1 hafta oldu bilgisayarı baska bir odaya koydum. Zorlanıyorum ama tekrar kurmuyorum. Düzgünce çalışırsak 2 ayda yetişir eminim.

Hocam aynı durum. Benim kadar oyun bağımlısı değilsinizdir bence. 1 hafta oldu bilgisayarı baska bir odaya koydum. Zorlanıyorum ama tekrar kurmuyorum. Düzgünce çalışırsak 2 ayda yetişir eminim.
Benim hedefim çok yüksek değil zaten 2 ay çalışsam kazanırım bu sınavı fakat çalışamıyorum bilgisayarı kaldırsam Instagram'da falan geziyorum boş boş.

Benim hedefim çok yüksek değil zaten 2 ay çalışsam kazanırım bu sınavı fakat çalışamıyorum bilgisayarı kaldırsam Instagram'da falan geziyorum boş boş.
Hocam çalışsam kazanırımla olmuyor ben denedim o yüzden pişman olmamak için başlayın. Arkadaşlarım oyun çağırıyor ama gitmiyorum. Sınavdan sonra oyunla sabahlarım artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı