Oyunları çağımızın vebası olarak görenlere ne denmeli?

Garip olan şu grubun amacı fen liseleri ineklerle dolu çalışmaktan başka bir şey yapmıyorlar denmesinin önüne geçmek ama gel gör ki böyle çapsızlar var.
Arkadaşı tam anlamıyla ifade ettiniz hocam.

Hocam onlarada sende telefondan sürekli dizi izliyorsun ya da 7 24 TV başındasın şahsen ben bizimkilere böyle diyorum o veba kısmına gelirsekde Valorant ve CS gibi oyunlarda bayağı bir vakit harcadığımdan daha doğrusu kendimi kaptırdığımdan bizimkiler o konuda biraz önyargılı çünkü eğlenmek için girdiğin oyunda aimin iyiyken küfür yiyerek maçı kazanıyorsun bu da başlarım böyle oyuna diyor.

Hiçbir şey denmez yanından hızlıca uzaklaşın ve birdaha asla konuşmayın. Böyle insanları ciddiye alarak sadece vakit kaybedersiniz.

Hiçbir şey denmez yanından hızlıca uzaklaşın ve bir daha asla konuşmayın. Böyle insanları ciddiye alarak sadece vakit kaybedersiniz.

Cevap yazacaktım ama uzamasın diye saldım hocam. Kendisi muhtemelen hayatı boyunca eğlenceden mahrum kapalı bir hayat geçirecek.

Öyle mi? Peki saatlerce bilmem ne elma dizisini izlerken bunun da gözlerine zarar verdiğini ve aynı şey olduğunu düşünemeyecek kadar zavallı mı? İşine gelmeyene teknoloji zararlıdır. Kullanmasını bilene ise bir nimet. Teknoloji sayesinde bilgiye kolay ulaşırız. Kuvvetten ve işten kazanç sağlarız gibi gibi. Bunca yararı varken o bilgisayar oyunlarına mı takmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…