Oyunları çağımızın vebası olarak görenlere ne denmeli?

Evet sorum aynen bu. Bir okul grubunda oyun turnuvası yapılmak istendi ve aynen bunu dedi arkadaş. İşte Online eğitim zaten gözlerimizi bozuyor bir de çağımızın vebası oyunlara turnuva mı yapalım benzeri bir şeyler. Ya cidden böyle dinozorlar kaldı mı dedim içimden. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ya ben bir konuda katılıyorum bir konuda katılmıyorum. Düzgün kaliteli hikaye oyunları oynanır. Ama Online oyunlara pek sıcak bakmıyorum. Online oyunlar oynanıcaksa dahi gerçekte ki tanıdığınız arkadaşlarınızla arada sırada oynanmalı yoksa zamanınızı boş yere oyuna vermek hiç akıl karı değil.

Ya kaliteli güzel hikayeli oyunlar oynanır ama bir LoL gibi sürekli aynı şeyi yaptığın oyunda bir de tanımadığın kişilerle oynuyorsan o zaman oynanmaz.

Şöyle diğim bizim İngilizce hocasının kızı 8.sınıf kıza bilgisayar oyunu yasak ama TV serbest Netflix dahil anlamıyorum acaba TV ile oyunun farkı ne herhalde Witcher oynayalım dediğimizde ileride dizisi var diğecekler ve şu sıkıntı ülkemizde kitap okumayan dayılar harry potter büyü günah yasaklansın diyor ve o çocuk uyuzmuş ne gerek var oyuna diyen.

Şöyle diğim bizim İngilizce hocasının kızı 8.sınıf kıza bilgisayar oyunu yasak ama TV serbest Netflix dahil anlamıyorum acaba TV ile oyunun farkı ne herhalde Witcher oynayalım dediğimizde ileride dizisi var diğecekler ve şu sıkıntı ülkemizde kitap okumayan dayılar harry potter büyü günah yasaklansın diyor ve o çocuk uyuzmuş ne gerek var oyuna diyen.
Ya oyunlar oyun türüne göre iyidir ama bir oyuna bağımlı kalmak kötüdür. Sen bir oyunda 5000 saat falan yapıyorsan ona iyi diyemezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı