Oyunları silmeden bilgisayar nasıl sıfırlanır?

ege kck

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Acemi Yazılımcı
Ben sistemi sıfırlayacağım fakat Epic Games, Steam üzerinden yüklediğim oyunlar silinsin istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-11 124240.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-11 124240.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 123
  • Ekran görüntüsü 2022-07-11 124319.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-11 124319.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 95
  • Ekran görüntüsü 2022-07-11 124339.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-11 124339.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
SteamApp dosyasını başka bir yere taşıyıp o işlemi gerçekleştirin. Mesela belgelerimin içine.

Öyle yaptığımda Steam dosyaları sıfırlanmayacaktır değil mi?

SteamApp dosyasını başka bir yere taşıyıp o işlemi gerçekleştirin. Mesela belgelerimin içine.

SteamApp dosyası nerede hocam?

Hocam bu işi OneDrive ile yapma şansımız var mı peki.

Hocam SteamApp'si buldum kopyasını mı yoksa kendisini mi atayım belgelerim bölümüne?

Bu bilgisayarı sıfırlama nedenim Microsoft Store ve uygulamaları silindi görüküyorlar fakat tıklasam da açılmıyor. Uygulama ayarlarına giriyorum atıyor sırf bu yüzden PC'yi sıfırlamak istiyorum.

İstediğim bir oyun Microsoft Store da indirimde fırsat varken almak istiyordum ama bu PC şu anda sorun çıkartıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

SteamApp dosyası nerede hocam?

Hocam bu işi OneDrive ile yapma şansımız var mı peki.

Hocam SteamApp'si buldum kopyasını mı yoksa kendisini mi atayım belgelerim bölümüne?

Bu bilgisayarı sıfırlama nedenim Microsoft Store ve uygulamaları silindi görüküyorlar fakat tıklasam da açılmıyor. Uygulama ayarlarına giriyorum atıyor sırf bu yüzden PC'yi sıfırlamak istiyorum.

İstediğim bir oyun Microsoft Store da indirimde fırsat varken almak istiyordum ama bu PC şu anda sorun çıkartıyor.
Taşırsan daha iyi olur yer kaplamaz. O yüzden pcyi sıfırlamaktansa onarım deneyebilirsiniz. Ayrıca sıfırlama seçeneğinde gelişmiş ayarlar sekmesinde prebuilt uygulamalar için bir seçenek var onu aktif hale getirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı