Oyunları SSD'ye kurmak

Mr.Trafocu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda 512 GB SSD ve 2TB HDD olmak üzere depolama alanı var. Bilgisayarda sadece Rainbow Six Siege oynuyorum. Oyun HDD'ye kuruluydu, operatör seçtiğimiz zaman yükleme ekranında çoğu kişinin oyunu SSD'de kurulu olduğu için oyuncular beni bekliyordu. Bügün 65 GB'lik bir Update gelecek. Ben de bu sebepten dolayı oyunu SSD'de kurmayı düşündüğüm için oyunu HDD'den kaldırdım ve Update geldiği zaman oyunu baştan SSD'ye indireceğim. Sormak istediğim şey SSD'ye oyun kurmak oyun sürekli oynandığı ve fazladan saat bazında SSD'yi çalıştıracağı için SSD'nin ömrünü azaltır mı, HDD'de kalması daha mı sağlıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlem SSD'nin ömrünü etkilemez, etkiliyorsa dahi günlük kullanımda etkilediği kadar etkiler en fazla. Lakin ben R6 yüklenirken SSD'nin %50 yüke ulaşacağını bile sanmıyorum, HDD değil ki bu en ufak bir işlemde %100 yüke ulaşsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı