Steam Oyunları yavaş indiriyor

clkagan

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400F, Galax RTX4060, 16GB RAM
Hocam iyi akşamlar, BF1 aldım internet hızıma güvenerek yarım saate iner dedim ama Steam sağ olsun indirme hızımı olması gerekene çıkarmıyor. 900-950Mbps download almama ragmen Steam'de arada bir 70-80MB/sn görüyorum. O kadar ve aşırı yavaş indiriyor yardımcı olursanız sevinirim.

resim_2024-12-29_202757709.png

Hocam iyi akşamlar, BF1 aldım internet hızıma güvenerek yarım saate iner dedim ama Steam sağ olsun indirme hızımı olması gerekene çıkarmıyor. 900-950Mbps download almama ragmen Steam'de arada bir 70-80MB/sn görüyorum. O kadar ve aşırı yavaş indiriyor yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2384435

Aynı sorum bende de oluyordu Steam'i yeniden başlatırsanız düzeliyor.

Steam'de indirme bölgenizi değiştirip tekrar deneyin, internet hızınız 1000 Mbps ise indirme yaparken bu 90-100 MB olarak görünür yani 70-80 olan değerler normal.

Sorun zaten gordugum gibi geri 5'lere 10'lara inmesi Ankara İzmir İstanbul Frankfurt yaptim bir sonuç alamadim.

Eki Görüntüle 2384435

Steam ayarlardan indirme kısmından önbelleği temizleyin ve inderme bölgesini Frankfurt yapın.

* Fast sitesinde internet hızınızı ölçün.
* modem kapatıp 15 saniye sonra başlatın fiberlerde Mac takılması olabiliyor. İnternet Mac adresin çakışma yapabiliyor.
* modem sıfırlamada yapabilirsin. Hard reset.

Sorun zaten gordugum gibi geri 5'lere 10'lara inmesi Ankara İzmir İstanbul Frankfurt yaptim bir sonuç alamadim.
Disk hızınızda düşük dolayısıyla indirme hızıda düşmüş, diskiniz de bir problem var mı ? Crystal disk info ve crystaldiskmark ile kontrol edin.

Disk hızınızda düşük dolayısıyla indirme hızı da düşmüş, diskiniz de bir problem var mı? CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark ile kontrol edin.

M.2 diskim ile denedim ve 1 dakika dolmadan 6 GB yikleme yapti ve Görev Yöneticisi'nden baktigimda ise disk kullanimi diger disk gibi sabit 100 degil dalgali hocam indirme hizimda ortalama 70 civari şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı