Oyunların bir kısmını YouTube'da veya Twitter'da paylaşınca sesteki kişiler dava açabilir mi?

nexoncum

Decapat
Daha fazla  
Mesela Valorant oynuyorum çok güzel Killer aldım oyun içindeki diğer tanımadağım kişilerde voice chatten bir şeyler dediler. Video'ya sesleri gitti ve bunu YouTube'da Twitter'da 30 saniye 20 saniye veya 40 saniye olarak paylaştım diyelim, bu sıkıntı yaratır mı hukuken? Veya dava açabilir mi videodaki kişi kendisini olduğunu kanıtlayabilirse? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Valorant oynuyorum çok güzel Killer aldım oyun içindeki diğer tanımadağım kişilerde voice chatten bir şeyler dediler. Video'ya sesleri gitti ve bunu YouTube'da Twitter'da 30 saniye 20 saniye veya 40 saniye olarak paylaştım diyelim, bu sıkıntı yaratır mı hukuken? Veya dava açabilir mi videodaki kişi kendisini olduğunu kanıtlayabilirse? Yorumlarınızı bekliyorum.
Hayir.

alay ettiğimi düşünmeyin yüzde kaç eminsiniz
%100. Valorant'in gizlilik politikasini okumani siddetle tavsiye ederim;
Screenshot 2024-11-18 at 7.01.43 PM.png

Valorant'in sesli sohbet sistemini veya yazili sohbet sistemini kullanarak gonderilen/paylasilan her sey kamuya aciktir ve kamuya acik olanin gizlilikten davasi olmaz. Valorant'a kayit olan herkes bunu kabul ederek kayit oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı