Oyunların Bir Süre Sonra DirectX Hatası Vermesi

FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
Buyrun.
FSP çok kaliteli bir güç kaynağı markasıdır. 500w'ta sisteminize yetecektir. Fiyatı da gayet uygun.
Bu PSU'yu ben kendi bilgisayarımda kullanıyorum sesli bir model olduğu için tavsiye etmiyorum. Farklı bir model alınması daha iyi olur.

500W alınacaksa alınmışken kalitelisi olan şunun alınması taraftarıyım:
SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı

Onun dışında 500W bence fazla bile.

Gereksiz fazla. O sisteme 400W 80+ yeter de artar. Eğer ileride o sisteme yukseltme yapacaksa Aerocool KCAS 600W 80+Bronze öneririm ki ileride PSU değişimine gerek kalmasın.
Gereksiz fazla değil. Fiyatı da uygun. Her 400w +80 iş görmüyor. Eğer işlemci değişimi yapılacaksa zaten bu alınmalı. Ayrıca ileriye dönük. Nerdeyse 400w +80 ile aynı fiyatı. Bu varken neden aynı fiyata 400w alınsın? Gidip ucuza dandik birşey alınır o başka.

Bu PSU'yu ben kendi bilgisayarımda kullanıyorum sesli bir model olduğu için tavsiye etmiyorum. Farklı bir model alınması daha iyi olur.

500W alınacaksa alınmışken kalitelisi olan şunun alınması taraftarıyım:
SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı

Onun dışında 500W bence fazla bile.
Çok aşırı ses yok, rahatsız edici düzeyde değil en azından.

Psu
750Ti ve 8GB RAM şimdilik güncel oyunlarda sizi 2-3 sene idare eder. Fakat bana kalırsa 4140'ı değiştirmeniz gerek. Eski ve günümüz için güçsüz bir işlemci. Değiştirmeyi düşünürseniz anakartınızı ve bütçenizi belirtin, memnuniyetle yardımcı olurum.

PSU değişicek zaten 180 lira fiyatı var işlemci ve anakart için ne kadar vermek gerekir.

Nasıl bir şey isteidğinize bağlı. Bana bütçenizi söyleyin işlemci ve anakart için, hemen ilgileniyim.
Yani aklımda bir bütçe yok açıkcası benim işlemci sıkıntı çıkarırmı ki Far Cry 5 de falan yani idare edebilecekse aslında değiştirmeye gerek var mı bilemiyorum. Sonuçda ekran kartını değiştirmedikçe oyunlarda aldığım FPS' lerde bir değişiklik olmayacak zaten.

Yani aklımda bir bütçe yok açıkcası benim işlemci sıkıntı çıkarırmı ki Far Cry 5 de falan yani idare edebilecekse aslında değiştirmeye gerek var mı bilemiyorum. Sonuçda ekran kartını değiştirmedikçe oyunlarda aldığım FPS' lerde bir değişiklik olmayacak zaten.
FPS'de nasıl değişiklik olmayacak. Sadece ekran kartı iş yapıyorsa neden diğer bileşenler var? FPS'ler tabiki değişecek, ekran kartı kadar en az işlemci de önemli. FC5 için oynatır fakat en düşük grafikte 720p'de. İşlemci değiştirilirse daha iyi grafiklerde oynanabilir.

FPS'de nasıl değişiklik olmayacak. Sadece ekran kartı iş yapıyorsa neden diğer bileşenler var? FPS'ler tabiki değişecek, ekran kartı kadar en az işlemci de önemli. FC5 için oynatır fakat en düşük grafikte 720p'de. İşlemci değiştirilirse daha iyi grafiklerde oynanabilir.
500-700 arası bir bütçe yeter mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı