B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Temmuz 2020 #31 Bana iradeni kullanmanın anlamını, insan olmayı ve hayatı anlamamı gösterdi sanırım. Detroit: Become Human.
Bana iradeni kullanmanın anlamını, insan olmayı ve hayatı anlamamı gösterdi sanırım. Detroit: Become Human.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 6 Temmuz 2020 #32 Clarence Morrow dedi: Önüme koyulan tüm silahları kurup kullanabilirim. Videoların da etkisi var. Genişletmek için tıkla... Fiziksel eğitim olmadıktan sonra Glock kullanamazsınız. Bilek ve doğru tutuş eğitimi son derece önemli parmağının tetiğe pozisyonuna kadar yolu var bunun.
Clarence Morrow dedi: Önüme koyulan tüm silahları kurup kullanabilirim. Videoların da etkisi var. Genişletmek için tıkla... Fiziksel eğitim olmadıktan sonra Glock kullanamazsınız. Bilek ve doğru tutuş eğitimi son derece önemli parmağının tetiğe pozisyonuna kadar yolu var bunun.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #33 Mekan basmıştım. Şaka bir yana hayata, o anki vaziyete alternatif düşünce ile yaklaşmayı öğrendim denilebilir.
Mekan basmıştım. Şaka bir yana hayata, o anki vaziyete alternatif düşünce ile yaklaşmayı öğrendim denilebilir.