Oyunlarucuz.com siparişimi vermedi

HarunEnTeR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde 10-15-20 TL gibi fiyatlara takılmam ama sitedeki 120 TL'lik OptiFine pelerinden aldım ve ne hesap verdiler ne de ismime transfer ettiler. Daha önce bu forumda benim gibi birinin aynı sitedeki sorunu çözülmüştü. Siteyi de rastgele seçmedim YouTuber'lar öneriyordu.
Ama sanırım dolandırıldım. Ucuz bir fiyatta değil ucuz olsa hadi neyse de 120 TL ve benim yaşım 15, yeni bilgisayara para biriktiriyorum ve bana teslim edilmeden iade talebi gönderdim. Canlı destek istediği zaman giriyor siteye zaten. Sizce ailemin çok haberi olmadan bir siber suçlardan dava açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açamazsın, bence bu konuyu biraz ailen ile ele geçirmelisin kötü tepkiler alabilirsin fakat 5 TL bile olsa peşinden koşmalısın alacağın tepkilerden korkma yüksek ihtimalle sana destek olurlar meseleyi iyi anlat.

Arkadaşlar normalde 10-15-20 TL gibi fiyatlara takılmam ama sitedeki 120 TL'lik OptiFine pelerinden aldım ve ne hesap verdiler ne de ismime transfer ettiler. Daha önce bu forumda benim gibi birinin aynı sitedeki sorunu çözülmüştü. Siteyi de rastgele seçmedim YouTuber'lar öneriyordu.
Ama sanırım dolandırıldım. Ucuz bir fiyatta değil ucuz olsa hadi neyse de 120 TL ve benim yaşım 15, yeni bilgisayara para biriktiriyorum ve bana teslim edilmeden iade talebi gönderdim. Canlı destek istediği zaman giriyor siteye zaten. Sizce ailemin çok haberi olmadan bir siber suçlardan dava açabilir miyim?
Dava açamazsınız. Ve siparişi ne zaman aldınız? Yani aradan ne kadar vakit geçti? Teslimat süresiyle alakalıdır diyeceğim fakat çok uzunsa (24 saat+) paranız çöpe gitmiş olabilir.

Satın aldıktan sonra hesap yazmadı mı ?

Siteye girdim ve aşırı garip bir şey gördüm :D insanları nasıl dolandıracaklarını bilemiyorlar :D

1659643716555.png

1659643731097.png

Az bir para değil o parayı vermek zorunda.

Ben parayı vermek zorunda değil demedim "dava açamazsınız" dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı