Oyunticaretim güvenilir mi?

Røni

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2017
Mesajlar
224
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bir arkadaşıma Spotify hediye etmek istiyorum da, başlıktaki sitede çok uyguna hem 3 aylık hem de ömürlük Spotify hediye kartı buldum. Açıkçası hiç güven vermedi bana. O yüzden forumdaki arkadaşlara sormak istedim. Buyurun bu da linki:
Hediye kartları - Spotify
 
Şikayetvar sitesinde şikayeti çok dikkat et bence
 
Şikayetvar sitesindeki şikayetler asılsızdır ve çoğunluğu çözümlenmiştir. Asılsız iddialara inanmayınız. Site bizzat bana aittir bütün siparişlerimizi eksiksiz tamamlıyoruz. Temin ettiğimiz yerler de tamamen güvenilirdir.
 
Sınırsız Spotify üyeliği benim de ilgimi çekti. Destek üzerinden sorular sordum. Normal hesabınızı alıp Aile premium olarak yükseltiyolarmış. Ömür boyu Spotify Premium diye de garanti verdiler. Ben satın aldım hesap bilgilerimi istediler hesabım premium aile hesabina geçti. Anladığım kadarıyla çalışan bir sistem fakat ömür boyu garantisini bilmiyorum. Gelişme olursa güncellerim.
 
Arkadaş sistem hakkında yorum yapmadı zaten, buraya gelen ve sisteminizi kullandığını iddaa eden tüm hesaplar bu gece açılmış tek mesajlı hesaplar olduğundan böyle dedi ve ister istemez insanın aklına bu geliyor. Ben büyük ihtimal 22 liraya 3 aylık olanı alıp deneyeceğim, sonucu da burada açıklarım merak edenlere.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı