RyanGosling12 Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba bu sıralar EA Play'den Battlefield V indirmeye çalıştım fakat oyun indikten sonra tekrar indirmeye başladı. Daha sonra tekrar 90GB'ı indirdim aynı şekilde tekrar indirmeye başladı.
Arkadaşlar merhaba bu sıralar EA Play'den Battlefield V indirmeye çalıştım fakat oyun indikten sonra tekrar indirmeye başladı. Daha sonra tekrar 90GB'ı indirdim aynı şekilde tekrar indirmeye başladı.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Dosyayı bulamamıştır belki. Disk falan değiştiyseniz. Artı 0 Eksi
KS KS RyanGosling12 Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 Aeronight dedi: Dosyayı bulamamıştır belki. Disk falan değiştiyseniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce de aynısını yaptı fakat en sonunda kurmayı başarmıştım. Şimdi SSD'de yer açtım oraya kurmaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Dosyayı bulamamıştır belki. Disk falan değiştiyseniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce de aynısını yaptı fakat en sonunda kurmayı başarmıştım. Şimdi SSD'de yer açtım oraya kurmaya çalışacağım.