Kısa süre içinde tam sürüm için Google'a yollarım, gerisi onlara kalmış. Buradan linki atarım size.Ne zaman indirebiliyoruz. Oynayasım geldi.
Aslında grafikleri olabildiğince kısmaya çalıştım. Şuan oyunun boyutu 100 MB civarında. Kısmadığım hali 500 küsürdü. Bu kadar basit bir oyun için 500 MB biraz abartı olurdu bence.Grafikler biraz daha iyileştirilirse mükemmel.
Sistem gereksinimleri nedir tahminen?Kısa süre içinde tam sürüm için Google'a yollarım, gerisi onlara kalmış. Buradan linki atarım size.![]()
64 Bit Android telefon-tablet.Sistem gereksinimleri nedir tahminen?
Çok teşekkürler.Cidden tek kelime ile harika, helal olsun...
Çok teşekkürler. Unreal Engine seçerseniz kaynak konusunda yardımcı olmak isterim.Türkiye’de böyle girişimciler görmek güzel tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş, İnşallah ben de yazın oyun motoru ile alakalı ders alacağım ben de büyüyünce yazılım mühendisi olmak istiyorum.![]()
Unreal Engine çünkü kodlama bilmiyorum henüz. Bu arada sonra başlayacağım hemen değil. Tavsiyeleriniz beklerim.Çok teşekkürler. Unreal Engine seçerseniz kaynak konusunda yardımcı olmak isterim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.