Oyunum Steam'de Çıktı Fikirlerinize İhtiyacım Var

Skyrim'i 7.75₺'ye, Witcher 2'yi 4.65₺'ye, Hitman Absolution'u 5.24₺'ye almıştım. Umarım benim için neden pahalı olduğunu anlatabilmişimdir.

İstek listeme ekledim para olursa Warband DLC'si yerine alacağım şey

Skyrim'i 7.75₺'ye, Witcher 2'yi 4.65₺'ye, Hitman Absolution'u 5.24₺'ye almıştım. Umarım benim için neden pahalı olduğunu anlatabilmişimdir.
Kanka arkadaş, Bethesda ya da Cd Project çalışanı değil fiyatı gayet normal bence. Ayrıca çok tatlı duruyor oyun. Biraz daha renkli olabilirdi.

Kanka arkadaş, Bethesda ya da CD Project Red çalışanı değil fiyatı gayet normal bence.
Tabii ki değil, oyununu onlarla karşılaştırmıyorum zaten. Demek istediğim, 10₺'si olan birisi onları mı yoksa bunu mu alacak, cevabı biliyoruz. Eğer 1-2₺ olsaydı sırf kart için veya birkaç oyun alımının ardından kalan bakiye ile bunu alabilirlerdi. Bu şekilde daha çok satıp sürümden kazanabilirdi diye düşünüyorum.

Oyunu karşılaştırdın demiyorum, arkadaş yeni bir oyun geliştiricisi fiyat ise gayet normal diyorum, sen bir ürün çıkarırsan 1, 2 liraya mı verecektin acaba? Arkadaş yazmış 10 tlnin 5 tlsini alabiliyorum diye, 1 2 lira olsa ne kadar alabileceğini hesapla istersen.

Bazı inceleme yapan YouTuber'lere rica edersen belki yaparlar o zamanda izleyenleri belki alır bir de 2-3 lira indirim yaparsın tadından yenmez

Mobilde oynadığım Türk yapımı Alper Sarıkaya'nın bir oyunu vardı 8 Bit formatında Sword Of Xolan adında biraz ona benziyor gibi bu tip işlere bir yerden ufakta olsa başlamak lazım Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…