P Smart 2019 açılmıyor

Daha fazla  
Dostlar telefonum daha dün akşam sorunsuz açılıyor. Kullanabiliyordum fakat bugün hem açılmıyor hem de hiçbir tepki yok, şarj ettim hatta telefoncuya bile götürdüm şarj aldığını özel bir adaptörle gösterdiler fakat telefon hiçbir tepki vermiyor, telefonun içini açıp Flex'leri kontrol ettim fakat hiçbir sorun yok (telefonun tamamı orijinal batarya bile değişmedi)

Recovery moda veya download moduna (power + ses kısma or power + ses açma) alamıyorsanız, cihaz sessizde değil ve yalnız kapatma tuşuna 20 25 saniye 2-3 kere bastığınızda bir titreme oluyorsa ekran gitmiştir hocam, eğer ki telefonun sessizde olmadığından eminseniz ve telefon açılıp kapanırken titremiyorsa telefonun yazılımsal sorunu da olabilir.

Recovery moda veya download moduna (Power + ses kısma or Power + ses açma) alamıyorsanız, cihaz sessizde değil ve yalnız kapatma tuşuna 20 25 saniye 2-3 kere bastığınızda bir titreme oluyorsa ekran gitmiştir hocam, eğer ki telefonun sessizde olmadığından eminseniz ve telefon açılıp kapanırken titremiyorsa telefonun yazılımsal sorunu da olabilir.

Hocam eMMC çipi çökmüş.

Anakart arizasi servise yollayip tamir ettirip kullanip satip ustune Xiaomi Redmi Note 10 C gibi F/P olabilecek cihazlara bakmak kafidir. Huawei'lerde eMMC cipi kronik bende 3 yillik P30 Lite var gidebildigi yere kadar.

Hocam yüksek ihtimalle öyle yapacağım fakat pek de param yok gibi, gene de iyi bir telefon almayı düşünüyorum çünkü tekrar yapacak elbet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı