P Smart 2019'dan iPhone 6S Plus'a geçmek mantıklı mı?

Kamera kalitesi sadece megapixel ile ölçülmüyor. 6S cihazım gündüz çoğu çift kameralı telefondan daha iyi fotoğraf çekiyor. Tek eksi yanı gece modu ve portre olmaması.
Bundan sonra atacağım yanıtlara uzun vadede hem Android hem de iOS kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim, katalog bilgilerini okuyup burada konuşmayla olmuyor maalesef.

Hala kağıt üstü bilgileri okuyup burada yorum yapıyorsun. İstersen elinde en sağlam işlemci olsun o işlemciyi yormadan, en stabil şekilde çalıştıracak, gereksiz güç harcatmayacak bir yazılım olmadıktan sonra çöpe at daha iyi.

Sen iphonunu düşük pille kullanmaya devam et ben telefonu 2 günde bir şarj ediyorum yüzde 15'e bile inmiyor 2 günde ben iphonu kötülemiyorum zaten o fiyata çok daha iyi telefonlar var diyorum beni küçümsemene hiç gerek yok yazdıklarını okudum ben senin kalbini kırdımmı ayrıca ben 2 tane Android kullandım iOS kullanmamış olabilirim ama ben zaten daha küçüğüm sen telefonunu kullan.

Sen iphonunu düşük pille kullanmaya devam et ben telefonu 2 günde bir şarj ediyorum yüzde 15'e bile inmiyor 2 günde ben iphonu kötülemiyorum zaten o fiyata çok daha iyi telefonlar var diyorum beni küçümsemene hiç gerek yok yazdıklarını okudum ben senin kalbini kırdımmı ayrıca ben 2 tane Android kullandım iOS kullanmamış olabilirim ama ben zaten daha küçüğüm sen telefonunu kullan.
Sabah uyandığımda telefonu şarjdan çıkarıyorum, akşam 6-7'de eve geliyorum daha şarjı oluyor. Parlaklığı fullemeyip, deli gibi oyun oynamadıktan sonra yetiyor merak etme. Ayrıca batarya kapasitem çok iyi, çok yüksek demedim ben.

Şundan şuna geçilir mi diyenleri anlamıyorum yeminle anlamıyorum.Telefon bozuksa geçersin değilse geçmezsin zaten sormaya ne gerek var? Kapitalizme köle olmuş millet.
Her telefon alışınızda 1 tane de devlete aldığınızı unutuyorsunuz heralde.
Bir telefon aldıysanız bozulana kadar kullanın.
Adamda iPhone 7 var gidip. Samsung Note 10 Lite alıyor, sonrada pişman oldum diye ağlıyor.
Millet açlıktan askıda ekmek arıyor birileride 2 senede bir telefon değiştiriyor.

Bugüne kadar gördüğüm giriş seviye, orta seviye cihazların hepsi 2 hadi seni kırmayayım 3 sene sonra patates oldu. Belki de sizin yaşınız kadar Android cihaz geçti elimden ben gördüğümü söylüyorum. Eğer developer değilseniz, son kullanıcı iseniz, sosyal medya, video broadcasting gibi işlere zaman harcıyorsanız iOS alınabilecek en idealidir.

Elimde Huawei Mate 20 Lite var 2017 Aralık ta aldım hiçbir şeyi değişmedi. Hala her oyunu açabiliyor PUBG de iPhone 7'den daha iyi performans veriyor şarjı PUBG HD yüksek ayarlar da 4 5 saat gidiyor. Kamerası çok güzel. RAM 4 GB birçok yeni seri telefonla yarışıyor. Ee iPhone ise 2800 veriyimde bir 6S Plus alayım küçücük ekranında instaya girim. 😁 önerim Android gayet iyi IPhone'a gecmek için bir sebebi yok. (iPhone 8 Plus kullandım normal yolda yürürken 80 Cm'den ekran üstü kapaklandi ekran pert. Değiştirme ise 750 TL bilginize)
Şundan şuna geçilir mi diyenleri anlamıyorum yeminle anlamıyorum. Telefon bozuksa geçersin değilse geçmezsin zaten sormaya ne gerek var? Kapitalizme köle olmuş millet.
Her telefon alışınızda 1 tane de devlete aldığınızı unutuyorsunuz herhalde.
Bir telefon aldıysanız bozulana kadar kullanın.
Adamda iPhone 7 var gidip. Samsung Note 10 Lite alıyor, sonrada pişman oldum diye ağlıyor.
Millet açlıktan askıda ekmek arıyor birileride 2 senede bir telefon değiştiriyor.

Hocam bune gerginlik. Ve Note 10 Lite alıp pişman olan kim tanışabilir miyim nasıl bir ruh halinde acaba 😁

Elimde Huawei Mate 20 Lite var 2017 Aralık ta aldım hiçbir şeyi değişmedi. Hala her oyunu açabiliyor PUBG de iPhone 7'den daha iyi performans veriyor şarjı PUBG HD yüksek ayarlar da 4 5 saat gidiyor. Kamerası çok güzel. RAM 4 GB birçok yeni seri telefonla yarışıyor. Ee iPhone ise 2800 veriyimde bir 6S Plus alayım küçücük ekranında instaya girim. 😁 önerim Android gayet iyi IPhone'a gecmek için bir sebebi yok. (iPhone 8 Plus kullandım normal yolda yürürken 80 Cm'den ekran üstü kapaklandi ekran pert. Değiştirme ise 750 TL bilginize)

Hocam bune gerginlik. Ve Note 10 Lite alıp pişman olan kim tanışabilir miyim nasıl bir ruh halinde acaba 😁
80 cm'den telefonu düşüren sende sorun yok da iPhone'da mı var?
Ayrıca 30 liralık kılıf+10 liralık ekran koruyucusu ile yüz kere düşürdüm telefonda hiçbir şey yok.

Hocam Apple kullanmak istiyorsan hala kullanılabilir. Bizzat kullandığım için söylüyorum. Batarya konusuna gelince bataryası yıpranmamışsa batarya rahat yetiyor. Zaten oyun da oynamiyorsunuz.

Ya hocam sen abartmışsın biraz. Babam kullanıyor şuan. Telefon ana menüde bile kasıyor. Pubg işinize hiç girmiyorum zaten.

Hocam Apple kullanmak istiyorsan hala kullanılabilir. Bizzat kullandığım için söylüyorum. Batarya konusuna gelince bataryası yıpranmamışsa batarya rahat yetiyor. Zaten oyun da oynamiyorsunuz.

Ya hocam sen abartmışsın biraz. Babam kullanıyor şu an. Telefon ana menüde bile kasıyor. PUBG işinize hiç girmiyorum zaten.

P20 Lite kullanıyorum, ki Mate 20 Lite'dan daha kötü bir telefon, telefondan oyun oynamam fazla, ne kasma ne donma hiçbir şey yok ki iki buçuk yıldır kullanıyorum bence bir 2 yılı daha var. Batarya tatmin edici sabah %100ken akşamı rahat çıkarıyor. Sizdeki Mate 20 Lite nasıl böyle asıl :D

P20 Lite kullanıyorum, ki Mate 20 Lite'dan daha kötü bir telefon, telefondan oyun oynamam fazla, ne kasma ne donma hiçbir şey yok ki iki buçuk yıldır kullanıyorum bence bir 2 yılı daha var. Batarya tatmin edici sabah %100ken akşamı rahat çıkarıyor. Sizdeki Mate 20 Lite nasıl böyle asıl :D
Valla bilemeyeceğim.

Ya hocam sen abartmışsın biraz. Babam kullanıyor şu an. Telefon ana menüde bile kasıyor. PUBG işinize hiç girmiyorum zaten.

O kisinin nasıl kullandığına bağlı. Ben çok rahat işlerimi yapabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı